Du-te la farmacie ia un test de sarcina si vezi daca esti insarcinata si daca chiar nu vrei sa ai acest copill nu spune nimanui si te duci imediat si faci avort dar nu stiuh se mai intampla nu iti vine intokmai pe fiecare data actuala da daca au fost protejate e posibill du-te la farmacie sa fii siguraa pe tine in ceea
ce faci
sa nu faci vreo tampenie care poate mai tarziu o vei regreta \
Bafta si te rogg fundita si sper cu te-am ajutat!
Faptul ca excesul de lichid spermatic curge din vagin, nu inseamna decat ca spermatozoizii au ascensionat dejat in uter si sunt toate sansele de sarcina. Daca s-a intamplat intr-o perioada fertila, este foarte probabil sa fii deja mamica. De ce sa te temi, e o minune. Si nu cred ca ai facut sex neprotejat daca nu-ti doresti un copil.
@bulzanbianca, evident ca trebuie sa ii zici ca doar amandoi ati participat la actul sexual. Este obligat sa isi asume responsabilitatile.
Buna. Cel mai bine ia un test de sarcina. SI nu poti sa faci avort fara un adult langa tine, sau daca ai peste 18 ani poti, dar alcumva nu poti trebuie sa fie un parinte langa tine iti zic singur. A doua la mana sigur esti daca s-a terminat in tine sau pote nu e fertil baiatu ala si ai scapat, dar oricum cel mai bine ia un test de sarcina, si vezi exact
Succes.
Ciao
Doamne nu nici sa nu te gandesti nu i zice apoi ca face orice posibilul sa avortezi si chiar ce va face te va afecta indiferent
nu i spune nu e bine crede-ma daca esti insarcinata si nu vrei sa il aii cel mai bine e sa nuuuuu faci avort iar daca tu consideri ca e un baiat bun si chesti de genuuu asta si ar pastra copilul spune-i dar daca e un monstru ai grijaa
Deci cel mai indicat este:daca tot vrei sa isi dea drumul in tine cel mai indicat este cand esti pe stop(stiu este nasol, te murdaresti)insa atunci este garantat 100% ca nu ramai si altceva important e ca dupa orice contact sa mergi la baie! aa si daca vreti s mai aveti alt contact dupa important ca partenerul tau sa mearga el la baie, nu e de ajus sa se spele ci sa se ...asa si uite treaba asta ca ti-a intarziat nu e ca na esti insarcinata poate ti sa dereglat menstruatia poate de la vreo raceala sau poate asa pur si simplu! Asa si uite mia nu mi-a venit o luna intreaga si tot asa m-am panicat insa am facut un test si nu eram...deci nu te ingrijora. Sper ca ti-am fost de folos daca vrei sa ma mai intrebi ceva sunt disponibila
Multumesc pentru sfat lavinia! si as mai vrea sa va mai intr ceva sa ii zic la prietenul meu?
Am uitat sa va zic ca in data in care trebuia sa imi vina ciclu am avut dureri menstruale normale care le am de obicei!
KatiMe27 întreabă: