| Adelina102 a întrebat:

Nu mi-a venit ciclul de 13 zilesad. Am fost la ginecolog si mi-am facut ecograf abdominal dar nu s-a vazut nici un semn de sarcina.nici de chist. ce doar ca ar trebui sa-mi vina.De ce intarzie atat? Am avut contact sexual acum 12-13-14 zile. Daca ar fi fost sarcina s-ar fi vazut nu?

Răspuns Câştigător
| Anne006 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa ne obisnuim noi fetele cu intarzierele astea. Mi s-a intamplat sa imi intarzie si 2 luni dar din cauza stresului. Sunt foarte multi factori care pot influenta menstruatia. Crede-ma ca si eu am fost in situatia ta si m-am panicat de multe ori. Nu ai specizat daca te-ai protejat... asta conteaza foarte mult. Daca te-ai protejat, gandeste-te la alti factori care ar putea sa iti determine intarzierea : stresul, vremea ( daca stai in frig mult ), etc. Bafta!

3 răspunsuri:
| Roo a răspuns:

Pai... ginecologul ar fi trebuit sa-ti zica ce e in neregula happy

| oanaX a răspuns:

Poate e dereglat. si daca ai ramas insarcinata inca nu se vede pe ecografie. cel mai bine faci un test de sarcina

| VR26 a răspuns:

Sunt diferiti factori din cauza carora nu-ti vine ciclu, as spune o multime.cum au mai spus si altii:fa un test de sarcina! bafta