| iliona a întrebat:

nu mi-a venit menstruatia de 2 luni...nu am avut relatii intime niciodata... exista posibilitatea sa fiu insarcinata? raspundeti-mi va rog...sunt disperata...mentione ca am doar 16 ani...multumesc anticipat...

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata, nu fi disperata. Ai probabil o dereglare hormonala. Avand 16 ani, aceasta poate fi normala, pana la un punct.
Eu zic sa mai astepti o luna si apoi sa vorbesti cu mama ta sa te duca la ginecolog. Fiind virgina, nu te va consulta ca pe femei, ci iti va face probabil o ecografie si ceva analize de sange.
Mai oameni buni, ce-ar fi sa nu va mai burzuluiti asa la fetele astea?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai fata, cum sa fii insarcinata daca nu ai avut relatii intime niciodata?! Tu chiar nu stii cum se ramane?! Doar daca ai facut Petting cu vreun baiat, iar el a ejaculat, si s-a jucat/te-a mangaiat apoi, in zona vaginului, cu mana pe care se afla sperma! Altfel, ciclul poate intarzia cjiar si mai multe luni, din mai multe motive, incepand cu stressul! Du-te la un consult ginecologic urgent... si cauta si citeste! ca sa stii ce si cum despre sex si sarcina!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca nu ai facut sex niciodata cum sa fii insarcinata?laughing
cu periuta de dinti cumva?smugsmugrolling on the floor

| xibalba a răspuns:

Si tu te`ai masturbat cu periuta de dinti? Cum sa fii insarcinata daca nu ai facut sex niciodata?! La 16 ani nici atata lucru nu stii? Vai de capu` nostru...

| cretzufinish a răspuns:

Omg....cum sa fii insarcinata fara a intretine relatii intime? La 16 ani menstruatia e neregulata si de vina sunt mai multi factori printre care cei ereditari, emotionali etc. Ia si tu o carte si mai documenteaza-te despre modul cum poti deveni mama ca nu apare "copchilul" peste noapte. laughing

| theodoraafi a răspuns:

Cum sa fii insarcinata daca nu ai facut sex niciodata?! Si eu am 16 ani si tin sa te anunt ca menstruatia noastra nu e regulata. nu-ti face griji. eu in locul tau m-as bucuralaughing

| JoJo a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu ai intretinut relatii sexuale...Stai linistita, in primii 3-4 ani asa e, iti poate intarzia si mai multhappy

| loundy a răspuns:

Asta e rezultatul dezinformarii din tara noastra. Fata draga la 16 ani ar trebui sa stii clar ce e cu corpul tau. Vad ca ai net deci cauta si tu si vezi ce e cu menstruatia cu sexul si etc...

| noname_3387 a răspuns:

16 zici?!
-cat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" nu am avut relatii intime niciodata "... ai raspunsul in intrebarea ta ...la 16 ani ar trebui sa stii anumite lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai se poate sa fi insarcinata, dar pe mine nu prea ma intereseaza de chestiile astea mie mi-a venit 1 menstruatie dar a 2 a de ce nu mi-a venit? nu am relatii sexuale nici macar prieten va rog datim niste sfaturi

| daniela11 a răspuns:

E imposibil sa ramai insarcinata daca nu ai avut niciodata un contaxt sexual. happy
da un search pe google ca sa afli cum se fecundeaza un ovul si care ar putea fi motivele pentru care nu ti-a venit.
in rest...numai bine happy