Heii`! hmm nu trebuie neaparat cand te indragostesti de o anumita persoana sa simti fluturasi in stomakel. cred ca iti place de el). nu stiu incearca sa diskuti mai mult cu el afla daca si el te place si poate asa ajunteti la o frumoasa relatzie dc nu ? Sper Ca te-am ajutat`... Un An Nou asa cum ti`l doresti! pupiki ai griaj de tine
Pai daca ti-e rusine sa il intrebi trimite-i un biletel si na depinde el sa mult cu tine? te ajuta? iti face complimente? e singur? te ia in brate? are tendinta sa te sarute sau sa te ia de mana mereu
DACA... DA... ATUNCI CRED CA TE PLACE!
SPER SA AI NOROC Ceau
Apai daca nu l-ai mai vedea un timp iti vei da seama cal iubesti asa voi va vedeti in fiecare zi si nu iti poti da seama
Pai doar tu poti sa iti stapanesti sentimentele. Doar tu poti sa iti dai seama. Acum, pot sa te intreb cati ani ai? Daca ai asa, in jur de 10 (+4 ani sau -3 ani), nimic nu poate fi concret. In caz ca iti dai seama ca iti place de el, lasa-l pe el sa faca primul pas. Daca faci tu primul pas va crede ca esti obsedata de el. Asa ca rabdare...si iti vei da seama...