| Tudor_Mihnea_1994 a întrebat:

nu o sa mai intru in alte detalii, cred ca alicezz ma stie si e singura care as vrea sa imi raspunda, am 12 ani, dar cand incerc sa scot caputu afara, nu se scoate tot adica ceva gen capu caului, gen, dar nu am dureri, ma gandesc ca poate nu iese tot din cauza ca inca sunt virgin, din cauza atei, va rog, raspunsuri serioasa vreau si zice-ti daca e vreo problema va rog.

Răspuns Câştigător
| Alicezzz a răspuns:

Buna! Stiu ca am mai disuctat despre treaba cu 8cm etc. Acum o sa iti raspunde legat de preput, decalotarea preputului poate fi sau nu o problema, daca poti decalota preputul cand este in erectie atunci nu este chiar o problema, in timp si cand nu o sa mai fii virgin o sa se rupa si ata.Fiecare baiat este unic in ceea ce priveste momentul separarii preputului de penis si largirii orificiului preputial.Deoarece hormonii joaca un rol important in modificarea compozitiei tesutului preputial, nu este anormal daca procesul nu este complet pana la terminarea pubertatii.Fimoza adevarata apare cand un barbat postpubertar nu isi poate decalota glandul sau ajunge sa nu il poata decalota si simte discomfort in timpul actului sexual.Atunci se poate pune problema unei probleme chirugicale, sunt multi barbati care sufera de fimoza dar se rezolva medical.Nu uita ca toaletarea este importanta, iar in cazul tau cred ca nu tr sa iti faci probleme cat timp nu ai usturimi, dureri, penisul nu este umflat sau imflamat, nu prezinti iritatii. Discuta si cu tatal tau aceasta problema si vezi ce parere are.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atei sau AȚEI!? ca e un big *** difference intre cele doua, dar eu o sa incerc sa rumeg pe ambele parti problema din toate unghiurile, ca un fotograf beat care incearca sa ia cadre cu o veveritza impaiata.
Prima data incepem cu virginitatea, ateismul si capul din preput care refuza sa iasa.
Pai cum mama ma-si sa iti mai iasa din preput, daca tu pe pereti n-ai o poza sexi cu vreo fecioara sfanta canonizata de sfantul autobuz cand trecea strada?!
Hai lasa, ca o sa devin neserios si n-o sa-ti placa.

| Futhakari a răspuns:

Ma cand pui o intrebare pune-o sa intelegem ceva cam codat ai si pus intrebarea, casa ati iasa trebuie sa te uiti la una care e in costumu de nastere si tu apoi tot al freci pana incepe sa stropeasca laughing aici nu numa alicezz ati raspunde sunt si alti pe aici sa ati intre in cap.

| Tudor_Mihnea_1994 explică:

Alice, am inteles ce ai zis nu am usturimi dureri etc, dar cred ca toata lumea a vazut macar un film deochiat va sa zic asa, iar acei oameni, chiar si virgini, putea sa scoata tot capul penisului in erectie prin acel preput, dar mie in erectoe nu imi iese tot capul undeva la jumatate, si cat as trage nu ma dpare dar pur si simplu nu vrea sa iasa tot... banuiesc ca nu e nici un fel de problema daca nu ma doare, insa ca nu iese tot ese lucrul care ma ingrijoreaza