Eu una cred ca nu ai absolut nici un drept sa te uiti in lista lui de apeluri si, cu atat mai mult, sa suni si sa verifici. Mi se pare un gest de o mizerie umana greu de calificat si sa nu fii uimita daca pentru acest gest te va parasi. Nu stiu daca e ceva la mijloc, cred ca orice om normal ar fi reactionat asa daca partenerul de viata ar fi comis o asemenea magarie. Eu cel putin, ti-as fi luat telefonul si 22 asa cum era, te-as fi scos in strada, sa te duci unde vezi cu ochii. Poate altadata ai fi respectat mai mult intimitatea unui om care iti este partener, nu sclav.
Nu stiu, dar nu e frumos sa-l controlezi in halul ala.Si prietenul meu primeste apeluri de la nre necunoscute dar nu ii scot ochii acum pentru atata lucru, i se poate intampla oricui!
Daca el ti-ar fi facut la fel?! Cum ai fi reactionat?!
Daca te insala cu adevarat primul semn sa stii sigur asta e ca se comporta cu tine mai frumos decat de obicei si iti spune ca te iubeste de mai multe ori decat inainte( unele persoane pot reactiona total invers, adica sa te evite cat mai mult)
Daca nu au aparut inca semnele astea atunci nu te insala inca dar urmeaza, deci fa tot cei posibil sa-l opresti, ( incearcal odata, spune-i ca stii totul despre relatia lui cu asazisa colega de servici, dar fii atenta in momentul in care ii spui sal privesti fix in ochi si sa-i vezi reactia, chiar daca neaga lucrul asta e deja prea tarziu ca o sa-ti dai seama).
Sper ca nu-i adevarat ceea ce toti banuim
Toate cele bune
Hei dar stati putin nu-l controlez non stop. Si pana la urma el a inceput cu controlatul telefoanelor si altele... M-am uitat intamplator si am vazut ...reactia lui mi-a dat de gandit. Oricum multumesc pentru raspunsuri. Si pentru clau : prefer sa fiu eu nebuna decat sa fie adevarat ce banuiesc. Bye