Se vede că sunteţi încă mici.Lasă'l dom'le ca ai vreme de alţi băieţi mai încolo. Şi dacă chiar îţi place spune'i tu asta nu'ţi lăsa prietenele să îi spună
Ne poti descrie putin fizicul tau? nu vreau sa te superi sau nu stiu ce. dar nu cred ca vrea sa fie cu o fata care nu e pe gustul lui
Te inteleg perfect.nu stiu de ce noi fetele trebuie sa-i punem pe altii sa ne ajute, am facut si eu acelasi lucru, dar si el vroia, m` intrebat el p mine si cam asa a inceput totul, dar lasa`ma pe mine ca nu de asta sunt aici
Sa revenim la subiect:Imi pare rau ca trebuie sa sp, dar i`ai acordat cam multa atentie iar acum crede ca poate sa faca orice din tine si asta NU e DELOC bine... cel mai bine ar fi sa-i arati ca poti sa traiesti si fara el prefa`te ca nu l`ai vazut si zambeste de fiecare data, in felul asta o sa observe ca n`a reusit sa te supere si ca nu reprezinta totul pentru tine, eventual combina`te cu cineva din scoala si fa`i in ciuda...fi rea!
Si ink un sfat:mai da`l dracul de prost(scuze). nu mai plange, obisnuiete`te cu idee ca nu e pentru tine si incearca sa-i gasesti cat mai multe defecte!
Nu stiu ce sa zic; ar trebui sa iti faci curaj si sa vb cu el. Da tu, nu X si Y.
si eventual sa vb cand sunteti singuri
Mutubal întreabă: