Nu e deloc aiurea daca tu il placi.
Ori a stat cu tine doar asa sa aiba si el prietena cant erati plecati ori chiar ii place de tine insa este putin confuz...fa tu prmul pas si invita-l pentru ca eu cred ca si el vrea din moment ce te'a sunat sa iti dea raportul ca ajunge tarziu.deci incercarea moarte n-are asa ca ia-ti inima in dinti si invita-l in oras.azi tu maine el si tot asa se ajunge la ceva frumos
Mult succes :*
Eu am mai multe raspunsuri 1. POATE doar POATE nu ted mai place sauuuu 2 are si el nevoie de putin spatiu sa mai iasa cu prietenii. Uite cand o sa te invite el si vezi cum se comporta daca il intrebi u ceva in legatura cu aceasta problema si e agitat sau se comporta ciudat din cate cred eu se poate sa aiba pe altcineva sau daca se comporta normal atunci ar putea fi totul bine.PS daca u crezi ca e cu altcineva fa o intalnire cu alte fete si mergeti pe traseul unde merge si iubitul tau dar fara sa le spui (asta e doar o propunere) dar in sfarsit sper sa se termine totul bine cu voi
Sigur sigur nu are pe altcineva, iar spatiu... nu l-am pus niciodata sa faca ceva ce nu vrea, si nu l-am batut la cap deloc. i-am dat un singur mesaj a doua zi, iar in ziua urmatoare m-a sunat el, adica aseara. multumesc pentru sfaturi, astept si altele, si daca vreti va tin la curent cu ce se intampla
Anonima17191 întreabă: