| D0zzz a întrebat:

Nu prea stiu ce sa fac, as avea nevoie de un sfat. Deci, nu am mai vorbit cu prietenul meu de vreo 2 saptamani, pentru ca stiu ca era cu scoala si e olimpic la matematica, plus ca are sport in fiecare zi. Acum o saptamana si ceva mi-a dat un like la o poza de pe facebook, dar nu a vorbit cu mine. I-am mai lasat putine mesaje in zile diferite, la care nu mi-a raspuns. Daca il sun, suna, dar nu raspunde, si imi baga casuta postala. Miercuri i-am lasat un mesaj pe facebook in care l-am intrebat de ce nu mai intra, si i-am urat succes la scoala, la sport si i-am spus sa imi dea un semn cand vede mesajul. Nimic. Ma gandeam sa mai incerc sa-l sun acum, dar nu vreau sa par insistenta si sa-l enervez. Mentionez ca ne cunoastem de 7 ani, si ca ne-am placut multi ani la rand, dar suntem impreuna de o luna si un pic, si ca nu e genul sa se uite la mai multe fete deodata.
Ce sa fac? Sa il sun sau sa stau si sa ma gandesc si sa astept un semn? Pana acum mi-am tot facut planuri, am stat cu prietenele, mi-am vazut si de scoala, dar pur si simplu am, cateodata, sentimentul ala ca sunt singura si as vrea sa vorbesc numai cu el. Fundita.happy

5 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Spune-i asta, sau cel mai usor, dai linkul cu intrebarea asta si spune-i ca ti-a dor de el. Funda?

| adyriadry a răspuns:

Na ce sa zic e cam complicat. Daca ti-a dat un lik pe facebook na putut sa ati raspunda macar la un mesaj? ok are scoala, olinpica la matematica dar macar sa-ti raspunda la tell ce e asa greu.Asa e cam greu sa decurga o relatie. ar trebui sa vorbesti cunva cu el. sai i spui ca atunci cand simnti nevoi sa vorbesti cu el sa vorbeasca si el sa lase scola si olinpica macr pentru 5 minute asa va fi mai bine crede-ma happy

| Loredana96 a răspuns:

Daca intr-adevar il iubesti, nu il lasa sa te uite.Scriei mai multe mesaje, scrie-i ca il iubesti si ca suferi din cauza lui.Scriei ceva care tu consideri ca il va atinge la inima,aminteste-i de clipele frumoase pe care le-ati avut impreuna, si spune-i sa se gindeasca serios la relatia voastra, pentru ca tu asa nu mai poti.Eu cred ca daca ii vei trimite mesaje el le va citi.Chiar cit de indiferent poti fi?
Pentru ca in ziua de azi fetele trebuie sa faca primul pas, iubitul meu crede ca nu il iubesc pentru ca intotdeauna el trebuie sa imi scrie mesaje.Asa ca incearca, si spune-i tot ce simti pentru el cit nu e prea tirziuhappy

| Bianca1001Bia a răspuns:

Vorbeste cu el si intreaba-l ce s-a intamplat trebuie sa discutati aceasta problema nu il lasa sa plece cel mai bine este sa lamuriti problema aceasta si sa nu lasi sa fie vreo sansa de despartire daca il iubesti atat de mult baftaawinking

| BlancaFantasma a răspuns:

Wake up! il cauti de atata timp si nu te baga in seama? ce semne mai vrei ca sa pricepi ca nu mai vrea sa fiti impreuna? e un las daca procedeaza asaoh go on deci nu te merita.nu`ti mai face iluzii,si in niciun caz sa nu-l suni! eventual daca vezi ca nu face nimic ii poti trimite un mesaj "e treaba ta daca nu vrei sa mai vorbesti cu mine,nu am ce sa-ti fac, dar cred ca merit o explicatie, nu?" sa creada ca nu iti pasa chiar daca nu e asahappy