| briana a întrebat:

Buna nu-s ce sa zic ieri m-am intalnit intamplator pe strada cu fostul meu prieten eu nici nu l-am obs dar el sa oprit ma privit in ochii si mia zambit eu parc vroia sa ma intebe ceva dar eu am mers mai departe. Precizez ca nu am mai vb de ff mult timp. Voi ce ziceti s-ar putea sa mai tina la mine sau doar asa?

Răspuns Câştigător
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Parerea mea e ca inca tine big grin.
Puteai macar sa il salutziwinking

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pey,ca orice om cu ceva bune maniere a vrut si el s ate salute.Totusi,candva, ati tinut unul la altul...

Daca tu nu ramai amica cu fostii e alta treaba,dar el incerca doar sa fie dragut, respectuos.

Inteleg ca te intriga orice miscare de-a lui, dar nu e cazul sa facem povesti cu Fat-Frumos doar dintr-un gest de curtoazie.

| AndreeaPucca a răspuns:

Pai. nu stiu ce sa zic. adica tu totusi nu ar fi trebuit sa mergi mai departe. poate a vrut doar sa te salute si sa mai schimbe o vorba cu tine. asta nu dovedeste ca mai tine la tine. nu te pot ajuta cu intrebarea ta. scuze. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mai tine. Inca mai simte ceva pentru tine. Vroia sa iti vorbeasca, sa-ti mai zica ceva de aceea ti-a zambit si te-a privit in ochi.Incearca sa il bagi in seama si sa vorbiti.Bag mana in foc ca inca mai are sentimente pentru tine.