anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cat de bine o sa pot explica dar va rog mult sa ma ajutati.Am 19 ani si am cunocut un baiat el are 25 de ani ne stim de mult din vedere deoarece stam in acelasi cartier, am inceput sa vorbim pe facebook insa eu nu voiam nimic cu el incet, incet am observat ca avem multe lucruri in comun dar si lucruri care nu imi plac la el vorbim foarte mult uneori chiar si pana dimineata insa de 3 luni ne.am intalnit de 5 ori pentru ca consider ca am multe complexe si imi este frica, ca nu o sa ma acceptesad

Răspuns Câştigător
| Cristinutzaa2806 a răspuns:

Nu gandi asa,cu defecte, fara defecte, el te va place pentru ceea ce esti, depasiti bariera asta virtuala si iesi cu el, ca daca decurge totul normals i vine de la sine o sa fie mult mai bine
ai incredere in tine

16 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu pot sa cred ca cineva la varsta de 25 de ani sa fie imatur si sa nu reuseasca sa discearna intre un simplu sentiment de prietenie si cel de atractie sentimentala.Nu cred ca poate fi doar un simplu prieten care "isi pierde" noptile fara sa-l doboare somnul. Consider ca gresesti gandind si procedand in continuare la fel. Inlatura complexele fiindca sunt inutile intr-un caz mai mult decat evident de atractie sentimentala.

| neutrino a răspuns:

Ai dreptate: ai multe complexe.

| 1987321 a răspuns (pentru neutrino):

Frumos raspuns.dar nu de asta am nevoie

| LoveSleep a răspuns:

Dacă el își dă interesul să vă întâlniți și să vorbiți, te place, termină cu ideile stupide.
Dacă nu, poți oricând să-l eviți. Eventual închide-te undeva, dacă ai multe complexe.

| SkyPilot a răspuns:

Nu trebuie sa pui problema asa. Ideea este ca va potriviti sau nu, si ca te place sau nu. Daca simti ca nu te place, mai bine renunti decat sa pierzi cativa ani de viata si sa fii nefericita. Fi tu insati si lasa lucrurile sa decurga normal. Daca nu te placea ai fi stiut deja.

| 1987321 a răspuns (pentru SkyPilot):

el imi spune ca ma place ca altfel nu am fi vb atat.dar nu stiu uneori ma gandesc ca doar se preface

El imi spune ca ma place ca altfel nu am fi vb atat.dar nu stiu uneori ma gandesc ca doar se prefacept ca nu e in tocmai un sfant

| SkyPilot a răspuns (pentru 1987321):

Daca l-ai pris de 2-3 ori cu minciuna, lasa-l. Daca umbla cu altele in timp ce e cu tine, mai bine iti vezi de treaba. Dar daca e vorba despre trecutul lui, lasa-l in urma. Multi dintre noi am facut multe inainte, dar am fost de casa cand am gasit pe cineva care sa ne placa.

Nu ma minti insa mi-a spus sa nu ma astept ca o sa fie cuminte, dar de cand am inceput sa vb a preferat sa stea sa vb cu mine decat sa plece inoras.

| SkyPilot a răspuns (pentru 1987321):

Este alegerea ta daca vrei sa il imparti cu altele si sa vina cu boli la tine. In locul tau eu nu as intra intr-o astfel de relatie.

| Alcyon a răspuns:

Cred c-ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna (nu pe facebook, ci in real life). In timp o sa-ti dai seama daca e serios sau nu. Lucrul asta insa n-o sa-l observi pe internet, ci doar daca vorbesti cu el fata in fata. Cat despre frica pe care o simti... Daca nu-i place de tine asa cum esti, inseamna ca nu-i persoana potrivita.

| NoName0x0 a răspuns:

Si care ar fi complexele acelea?big grin

| 1987321 a răspuns (pentru NoName0x0):

Pai nu am fost niciodata grasa insa cand am inceput sa ma dezvolt mi-au aparut multe vergeturicryingsi pielea nu mai este atat de tonifiata, acum fac sport dar nu vad nici un rezultat

| NoName0x0 a răspuns (pentru 1987321):

Buna! Incearca sa te duci si la masaj sau la sauna macar 1 data pe sapt pana incep sa mai dispara!

| 1987321 a răspuns (pentru NoName0x0):

Iti multumesc foarte mult pentru sfaturi.happy

| NoName0x0 a răspuns (pentru 1987321):

N.ai pentru ce! :*