Nu gandi asa,cu defecte, fara defecte, el te va place pentru ceea ce esti, depasiti bariera asta virtuala si iesi cu el, ca daca decurge totul normals i vine de la sine o sa fie mult mai bine
ai incredere in tine
Nu pot sa cred ca cineva la varsta de 25 de ani sa fie imatur si sa nu reuseasca sa discearna intre un simplu sentiment de prietenie si cel de atractie sentimentala.Nu cred ca poate fi doar un simplu prieten care "isi pierde" noptile fara sa-l doboare somnul. Consider ca gresesti gandind si procedand in continuare la fel. Inlatura complexele fiindca sunt inutile intr-un caz mai mult decat evident de atractie sentimentala.
Dacă el își dă interesul să vă întâlniți și să vorbiți, te place, termină cu ideile stupide.
Dacă nu, poți oricând să-l eviți. Eventual închide-te undeva, dacă ai multe complexe.
Nu trebuie sa pui problema asa. Ideea este ca va potriviti sau nu, si ca te place sau nu. Daca simti ca nu te place, mai bine renunti decat sa pierzi cativa ani de viata si sa fii nefericita. Fi tu insati si lasa lucrurile sa decurga normal. Daca nu te placea ai fi stiut deja.
Cred c-ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna (nu pe facebook, ci in real life). In timp o sa-ti dai seama daca e serios sau nu. Lucrul asta insa n-o sa-l observi pe internet, ci doar daca vorbesti cu el fata in fata. Cat despre frica pe care o simti... Daca nu-i place de tine asa cum esti, inseamna ca nu-i persoana potrivita.
beausingurlamasamea întreabă: