Mai baiatule, las-o sa-si faca de cap cu respectivul, pentru ca in momentul de fata ea nu te mai iubeste.
Cred ca tu esti singurul naiv din toata povestea asta.De fapt nu naiv,ci indragostit si nu iti dai seama,bineinteles ca nu esti tu de condamnat, asta iti spune inima.Ea este o copila, care este confuza cel mai probabil, iubitoare de atentie si complimente, ca orice fata de 16 ani.Probabil nici nu constientizeaza ce face si cat de mult rau iti face, asta pentru ca nu are aceleasi sentimente fata de tine, atat de puternice.Cel mai bine ar fi sa ii lasi un timp si ei, dar si sufletului tau.Sa fii mai ferm, pentru ca tu ai aproape 20 de ani si esti barbat, stii bine ce vrei banuiesc, iar ea are doar 16 si trebuie sa o conduci intr-un fel, dar sa nu-si dea seama. Daca mai vrei sa-ti mai dau un sfat, imi poti lasa mesaj.Imi este foarte cunoscuta povestea ta.Fii puternic.
Copii nu stiu ce vor are 16 ani ea se indragosteste de primul cu o freza smechera si ceva muschi eventual.nu e de tine cauta una mai matura
E clar! cu toate ca m-a impresionat povestea ta, adica e foarte frumos cand iubesti pe cineva si trup si suflet, si foarte trist cand iubirea asta vine doar din partea unuia dintre voi. Daca ea te-ar fi "iubit" asa mult cum spui tu, n-ar fi trebuit sa profite de increderea, de indulgenta si de bunatatea ta. Efectiv ti-a prins punctul sensibil si te-a jucat pe degete. Dupa parerea mea, ar trebui sa pui punct fix in momentul de fata! O sa suferi acum, o sa te doara, dar o sa-ti treaca la un moment dat. Daca alegi sa continui cu "iubirea" asta a ei, o sa te distrugi mai mult. Si o sa te distrugi asa, pana cand o sa puna EA punct relatiei, si o sa te darame de tot vazand-o cu altul.
Parca suntem la ochii din umbra
Totusi, nu trebuia sa te minta, mai ales ca a jurat ca nu ve-ti avea secrete sau ceva de genul, dupa ce ai zis incepe sa tina mai mult la el decat la tine, imi pare rau pentru tine, nu stiu ce sa zic
Doamne ce rau imi pare pentru tine.
este clar din pacate ca ea a ajuns sa tina din ce in ce mai mult la el. ideea este ca daca te iubea foarte mult cum spune ea nu s-ar fi ajuns aici.
tu nu ai gresit deloc cand nu o lasa-i sa singura in oras, se pare ca este tipul de fata care cauta multa atentie. genul asta de fete trebuiesc sa stea singure pana se satura de atentia asta de care au nevoie.
nu sunt sigura daca o sa faca tot posibilul, cum spune ea, sa nu se mai vada cu el. dar trebuie sa mai ai o farama de incredere in ea.
dar din pacate daca o sa auzi o singura data ca ea s-a vazut cu el trebuie neaparat sa te desparti de ea. adica te i-a drept prost sau mai bine spus pe amandoi dandu-se drept ea victima ca nu vrea sa va raneasca pe niciunu.
sper ca te-am ajutat si astept raspunsul tau
Imi pare rau pentru tine, e clar ca nu te vrea la maxim daca te insala, ar trebui sa te desparti de ea vreo 2 saptamani sa vezi cum reactioneaza( apropo, e ilegal sa faci sex cu o minora)
Se vede ca tii mult la ea. Totusi daca iar o sa vorbeasca cu el, incearca sa pui punct macar vreo saptamana. Sa vezi cum reactioneaza.