In primul rand gandeste pozitiv, poate chiar era foarte obosit si a si uitat sa te ia in brate sau chastii din astea. Stiu, e foarte putin probabil sa se intmple ceea ce zic eu si am mai multe optiuni. Daca continua sa se comporte asa, forteaza-l putin sa isi revina in mood-ul de a fi cu tine majoritatea timpului lui. Adica, du-te la el plina de energie si amuzament, saruta-l mult, in principal ofera-i cat mai multa placere si vei vedea ca ii mai vine cheful de viata.
Hei! Nu trebuie sa dramatizezi totul. Poate era obosit. Sau poate ca a fost si el emotionat si nu a stiut cum sa reactioneze in momentul acela.Lasa-l sa se odihneasca, tu fii cea naturala, cea care vorbit cu el cat timp a fost plecat. Nu-l stresa cu intrebari. Maine o sa fie bine.
Pai asteapta-l sa te sune si daca nu o face suna-l tu, sau du-te la el acasa...
Daca te iubesti de suna el... Daca nu fai o vizita surprizasau invita-l la o plimbare....ca in ultima vreme fetele ii invita pe baieti
Da,nu e o idee rea, dar vreau sa faca el primul pas .
1. Care e intrebarea ta?
2. Cati ani ai?
3. Nu am inteles mai nimic din ce ai scris.Ar fi frumos daca ai aranja textul intr-o ordine cronologica si sa pui niste intrebari clare.
Spor!