Eii mai dar voi sunteti culmea! Va iubiti de nu mai puteti si va acundeti dupa deget.Pentru? Degeaba zic eu.
ti-am mai raspuns la intrebarea anterioara si cred ca stii parerea mea.Si daca el a zis ca sa va intalniti deci si el inca mai vrea sa va impacati.
Nu rata sansa asta.Nu il tine pe jar, nu il fa sa astepte ca se va plictisi.Pacat ca nu v-ati putut intalni aseara pentru ca v-ati fi impacat, dar nu-i problema oricum o sa va impacati pentru ca tineti unul la altul.
Si daca nu te-ai culcat cu el, nu e nicio problema.Si eu am o relatie de un an si 4 luni si inca nu am facut asta, mi-a propus dar cel mai bine e atunci cand va veni momentul.Degeaba iti faci planuri, stai stresata pana atunci, cand e sa se intample se va intampla.
Ne cam asemanam relatiile! Pentru ca si mie mi s`a intamplat asta, probabil de asta gandesc mereu pozitiv si mereu vad drumul spre impacare.
Iti doresc tot binele din lume si sper sa te impaci cu fostul tau prieten pentru ca meriti sa fii fericita. Te pup si te astept cu vesti bune!:*
Daca ti la el... impacate:pe... du-te si vb ci el intre 4 ochi. atunci sti ce vrea cu adevarat.si tu si el.mult noroc
Impaca-te doar daca te poti casatori peste vreun an doi si daca el doreste sa se casatoreasca cu tine. Eu nu am avut relatii sexule decat dupa nunta si a fost foarte bine. Citeste eventual cartea Eu femeia, se poate lua de pe net e despre ce e important in viata pentru o femeie http://www.clcromania.ro/eu-femeia_prd5332.html
Cam complicata povestea asta...incearca sa discuti cu el... daca cu adevarat te iubeste nu o sa te mai intrebe niciodata daca vrei sa faci sex cu el...succes
Neserios! Adica iti propune o intalnire si nu vine?! Bunul simt spune ca la o intalnire nu se intarzie, e o mare impolitete si grosolanie. Uita-l, cauta doar sex si sa fii cucerirea cu care sa se laude pe urma.
Stati de vorba si lamuriti lucrurile.in plus nu uita ca baietilor nu le place sa se roage de fete sau sa arate cat de mult ne iubesc.
Buna Monik. Din punctul meu de vedere, as termina cu el definitiv si pentru totdeauna. Un individ care pretinde ca prietena lui sa faca sex cu el si mai are si tupeul de a rupe relatia daca aceasta nu accepta, este un desfranat(un curvar, ca sa fim mai directi) si cu asemenea individ nu ai multe teme de facut. Mai devreme sau mai tarziu, cu nu imoral ca el, tot la despartire vei ajunge...sau vei accepta sa te transformi in obiectul lui de placere desfranata, pe langa alte "obiecte". Depinde insa de caracterul tau, de valorile tale morale, de prioritatile si pretentiile tale. De regula, astfel de indivizi desfranati, dupa ce isi satisfac patimile adultere, isi abandoneaza victima si cauta alte naive pe care sa le seduca. Daca crezi ca merita sa risti sa ajungi in astfel de situatie, poti incerca sa iti pui trupul "la bataie" si vei vedea care va fi rezultatul. Eu as putea garanta ca ceea ce va fi in final nu te va bucura deloc. Sfatul meu, ca sa revin la ce am mai sus deja, este sa renunti la el fara nici-un fel de regrete si sa nu te retii sa-i comunici de ce nu te intereseaza persoana lui.
Asa, aste de sperat ca il poti ajuta sa se trezeasca desi, astfel de indivizi nu se prea trezesc.
Nu cred ca trebuie sa te complici prea tare. mai ales ca esti o persoana f draguta(dupa raspunsul pe care mi l-ai dat mie si felul in care povestesti) se vede ca suferi... si imi dau seama ca daca te desparti de el definitiv... suferi si mai tare... dar decat sa suferi mai tarziu... mai tare... nu as vrea sa dau o opinie gresita... poate ma insel. cine stie. dar ai gj ...nu merita... sa fii iubita!
Pentru Monik 16 care a scris:
"Buna, nu stiu ce sa cred in legatura cu fostul meu iubit, am fost despartita de el o luna si jumatate, dupa o relatie de un an, el m-a lasat ca a zis ca a asteptat prea mult dupa mine si eu nu am facut sex cu el si in plus faceam si fite, asa spunea el, dar a jurat ca m-a iubit..."
Monica draga, prietenia nu se face pentru sex. O fata(femeie) nu trebuie sa devina pentru un baiat(barbat) o "masina" de facut sex. Individul acela de care vorbesti a incurcat femeia cu o papusa gonflabila sau cu propria lui mana. Tu nu reusesti la varsta ta sa sesizezi caracterul oamenilor si dupa preferintele lor, dupa cum vorbesc, cum se poarta, ce interese au, ce vor de la tine? Cauta sa te grabesti a invata sa cunosti oamenii pentru ca va veni vremea cand va trebui sa iei decizii pentru viata ta si nu vei avea pe cine sa intrebi si cine sa-ti explice aceste rosturi.
Mai...nu stiu...eu cred ca ar trebui sa te vezi cu el, sa vezi ce vrea sa vorbiti..sa te gandesti foarte mult la ce vrei, daca intr-adevar vrei sa te impaci cu el sau nu...
Monika dragostea e un sentiment care dispare si din care ramin doar amintiri, care mai apoi te fac sa suferi enorm. tu esti inca mica si ai timp sa intilnesti o alta iubire, un alt om poate mai interesant, si care sa te merite mai mult decit el. virginitatea nu ti-e data ca sa o perzi cu orisicine, asta e un dar ce trebuie pretuit, de care sa profiti la timpul potrivit, adica doar atunci cind te vei casatori.
Monika dragostea e un sentiment care dispare si din care ramin doar amintiri, care mai apoi te fac sa suferi enorm. tu esti inca mica si ai timp sa intilnesti o alta iubire, un alt om poate mai interesant, si care sa te merite mai mult decit el. virginitatea nu ti-e data ca sa o perzi cu orisicine, asta e un dar ce trebuie pretuit, de care sa profiti la timpul potrivit, adica doar atunci cind te vei casatori.
00Andreea008 întreabă: