Eu in locul tau as continua sa ma vad cu el. Nu conteaza ce reactie are fostul, pentru ca fostul e fostul nu are niciun drept sa iti spuna cu cine sa iesi si cu cine nu. El are alta relatie acum, a continuat. La fel este si randul tau, sa mergi mai departe. Daca tie iti place de acest tip, incearca si iesi cu el, vezi cum decurge relatia. Iar pe fostul tau lasa-l cu treburile lui, daca nu vrea sa accepte faptul ca el, in prezent nu iti poate da mai mult decat un sfat prietenesc, pentru ca, de cand v-ati despartit nu mai este treaba lui cu cine umbli tu.
Asteapta.Cind dragostea te va face sa-i iesi in intimpinare impotriva intregii omeniri si nu te vei putea opune, vei sti sigur ca iubesti.Deocamdata nu esti sigura, e singura problema.
Pe fost da-l incolo: e FOST. L-ai iubit, ai suferit o vreme... dar daca a aparut altcineva inseamna ca mergi spre bine. Continua cu noul tip
Eu zic sa iti asculti inima si sa nu te gandesti la fostul. si eu tot o relatie de 3 ani am avut, ne-am despartit ca nu s-a mai putut continua, si am alta relatie de aproximativ un an, si e foarte frumoasa, mult mai frumoasa decat prima.
KatiMe27 întreabă: