| Ralucaaaaaaaaaa a întrebat:

nu stiu ce sa fac! Am fost cu un baiat.care la 5 luni (in vacanta de vara) s-a despartit de mine pentru o alta fata, am suferit enorm din cauza lui, am plans nopti in sir, iar cand a inceput scoala a vrut sa ne impacam, ne'am impacat. vorbea mai rar cu mine, uneori chiar trecea pe langa mine ci cica "Nu te'am vazut", i-am acum 3 zile s-a despartit iar de mine.pentru alta fata.sufar enorm din cauza lui. Ce pot face sa nu ma mai gandesc la el?, sa nu mai plang dupa el?, cand trece acum pe langa mine.se uita "dulce", toata lumea imi zice ca'mi face "priviri dulci". nu stiu ce sa faccrying HELP ME PLIS!crying

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Deci in primul rand e un infatuat si si-a permis sa se joace cu sentimentele tale! Sigur un asemenea baiat nu te merita! Se vede ca esti o fata plina de sensibilitate si deosebita iar el nu stie sa aprecieze o fata! Mergi mai departe si demostreaza-i cat de mult a gresit si ce usor a renuntat la tine, Indiferenta doare cel mai mult, arata-i ca nu iti pasa chair daca in sufetelul tau ranit au ramas urme! Vei vedea ca va apare si baiatul care sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum meriti! Lasa-l sa ramana acolo in lumea lui plina de invidiosi si ipocriti! Multa bafta!

4 răspunsuri:
| MiHaItZa22 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic daca tear placea nu sar desparti mereu de tine pentru o alta fata

| eliaclodia a răspuns:

Nu e nimic daca plangi, o sa descoperi mai tarziu ca de fapt sunt exprimarea inimioarei tale capabile sa iubeasca. Tu o sa te uiti la el, el la tine, o sa vorbiti despre pasiuni comune, o sa descoperi daca esti sau nu o persoana orgolioasa sau daca esti o carpa de acum si definitiv pana la sfarsitul vietii. Toate reactiile tale sunt noi, nu le cunosti, vin din instinct, nu le controlezi inca, nu stii daca e de bine sau de rau. Deocamdata e de bine pentru ca arata ca esti vie. Numai sa nu te iei niciodata dupa alta fata, sa nu te dai in spectacole fara ens. Ne mai auzim, ce ai mai descoperit tu la tine.

| Ralucaaaaaaaaaa explică (pentru eliaclodia):

Ms.dar.dc as fi o "krpa"?, plis rasp.puppy dog eyes.

| eliaclodia a răspuns (pentru Ralucaaaaaaaaaa):

Daca ai fi o carpa? Atunci trebuie sa gasesti forta, inainte de a raspunde la provocari.