Acum depinde in ce fel ai facut-o sa sufere, daca ai inselat-o e de rau(fetele urasc asta). Dupa parerea mea ar fi bine sa ii explici ca nu ai vrut sa o faci sa sufere, poti sa ii duci un trandafir, sau acusi se apropie 8martie iai ceva frumos, nu te abtine.Incearca sa-i recuceresti inima, nu mai baga lumea in seama.Fa ce-ti spune inima. Succes. Funda?
Nu am facut-o sa sufere din dragoste...dar ea zice ca sufera deoarece eu tot o iubesc si mai sunt si altii care o iubesc iar ea nu vrea sa isi bata joc de nici unu
Pai demonstreaza-i ca tu o iubesti mai mult decat ceilalti.Bafta!
Poate a suferit aldcumva, cine tie poate de la un alt baiat, si fetele pot fii inselatuare...eu asa cred.
Buna. Din cate ti-a spus, pot trage concluzia ca te-a refuzat. Vorbiti ca prieteni, mai lasa-i o perioada apoi ii spui ce simti pentru ea, o asiguri de sentimentele tale, ii spui ca nu ai nicio intentie sa o ranesti sau asa ceva. Probabil a avut o experienta neplacuta, asta ar explica reactia ei.
Inainte eram ca si iubitii. certuri am avut.dar am tot ramas cica prieteni dar eu simt ca ea ma mai iubeste, dar daca am mai fii impreuna at i-ar face pe altii care o plac sa sufere iar ea nu vrea asta e o fire sensibila
Cati ani are? Eu inteleg ce vrei sa spui insa problema pe care o ridica ea mi se pare cam absurda. Ai spus ca ati fost mereu iubiti, asta inseamna ca e totusi o legatura intre voi. Totusi doar prieteni nu puteti ramane. Daca se intampla asta, inseamna ca nu a fost niciodata ceva intre voi. Cum ti-am mai spus, mi se pare absurd ceea ce spune ea. Daca tine la tine mult, accepta ideea ca "ii pierde pe ceilalti si ii face sa sufere"
Si mie mi se pare cam absurda dap nu stiuare 16 ani iar eu 17