| Abk a întrebat:

nu stiu ce sa fac.eu cu prietenul meu ne-am despartit din cauza ca ne certam des.eu vorbesc cam mult siel e cam nervos.si asa ajungem sa ne certam. il iubesc si stiu precis ca si el ma iubeste. dar a zis ca asa va fi mai bine. ma simt tare rau sad ( mi-e dor...si am impresia ca nimeni nu ma intelege. ce sa fac? crying

Răspuns Câştigător
| LoryM22 a răspuns:

Buna,incearca sa te schimbi tu putin,lasa de la tine,iar cand este nervos pleaca de langa el,lasa-l putin singur sa se calmeze si sigur va veni langa tine cand se va calma,este posibil sa-l obosesti daca vorbesti mult,sau te repeti pe anumite teme. Daca va iubiti mult sigur o sa va impacati daca apare o schimbare in relatie, fa tu primul pas, arata-i ca esti altfel si ca de cand v-ati despartit vezi altfel lucrurile si cred ca ar trebui sa faceti amandoi ceva pentru a avea o relatie frumoasa si de durata.Multa bafta!

3 răspunsuri:
| ForeverAnonim a răspuns:

Daca nu vorbesti ce trebuie uneori risti ca baiatul pe carel iubesti sa te urasca pentru unele vorbe pe care le zici fata de el in fiecare zi! ai grija ce vb cu el

| theGirls a răspuns:

Eu zic sa incerci sa te impaci cu el, sa ii spui k vei incerca sa fii altfel sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va inteleg, de ce sa va certati daca va iubiti? nu ar fi mai bine sa va puneti de acord asupra motivelor care duc la certuri? Cearta repetata duce la raceala treptata si nu este bine.Stati de vorba ca niste oameni normali si puneti-va de acord.Mult noroc.