anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa faccrying
Unui baiat ii place de mine(a aflat prima data ca mi-ar placea mie de el ceea ce nu e 100%adevarat si mi-a spus ca si lui ii place de mine foarte mult). Problema e ca el nu e prea frumos(nu ca m-ar interesa frumusetea dar colegii mei si prietenii nu sunt de acord ca noi sa fim impreuna..am crezut la inceput ca sunt gelosi dar cateodata chiar si eu incerc sa ii gasesc ceva frumos...si nu gasesc). In plus mai si fumeaza. Ei sunt total impotriva si din aceasta cauza(fumeaza)dar si pentru ca el e cam golan asa...eu invat bine, el nu..In plus nu ca as fi eu mare frumusete..chiar nu stiu ce sa fac.Ieri a venit in clasa si mi-a spus sa iesim afara si eu am refuzat(de 2 ori). Chiar nu stiu ce sa fac.
PSbig grinaca as accepta sa fiu cu el nu ar fi pentru prima data cand sunt cu cineva fara sa il iubesc la inceput. Data trecuta m-am indragostit pe parcurs.
Sfaturi plshappy

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Hmm eu zic sa nu te iei NICI-O data dupa alte persoana cand vine vorba de relatii intime. Urmeaza-ti inima ca e viata ta, poate au dreptate cand zic ca ala e golan si poate nu este bine ce faci, daca tu simti contrariul adica sa fi cu el, atunci fa-o chiar daca gresesti si faci ceva gresit, data viitoare o sa ai mai multa experienta SAU poate colegii tai nu-l cunosc pe ala cu adevarat, cine stie poate-i de treaba dupa ce il cunosti, nu mereu este bine sa judeci cartea dupa coperta

| VadTot a răspuns:

Cred ca ar merita macar sa incerci si sa vezi ce vrea de la tine mai exact daca vrea doar o aventura dai cu flit direct in ochi!laughing

| DeEaDeeutzaX a răspuns:

Eu zic ca merita sa incerci pana la urma de ce n-ai incerca nu intotdeauna trebuie sa conteze parerea pritenilor tai daca si tie iti place de el ai putea sa vezi daca merge si daca nu va despartiti.Nu vei afla daca nu vei incerca.

| KristyNbk a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa ma cauti pe mine happy love struck rolling on the floor.