Ai o poveste super frumoasa, mi-a facut placere sa o citesc. De ce nu incerci sa te apropii de el... incerca sa il vezi mai mult ca pe un prieten. Da-i o sansa, mai mult il ranesti. Gaandeste pozitiv, e baiatul perfect, simpatic, sunt sigura ca esti o persoana foarte speciala facandul sa se indragosteasca de tine doar privindute. Sunt sigura ca o astfel de dragoste ca a lui intalnesti foarte rar. Decat ca intalnesti un nei ca nimini care sa te faca sa suferi profita de sansa pe care ti-o ofera viata
Ti-ai dat singura raspunsul. Trebuie sa-ti schimbi cat mai de curand aceasta mentalitate. Nu numai tu, dar in general fetele se indragostesc de baietii care nu-i baga-n seama, si-i ignora pe cei ce le iubesc cu adevarat.
Http://www.tpu.ro/......ei-carora/
Totusi, nu poti pacali dragostea. Daca crezi ca nu-l poti iubi, ca nu-i poti darui afectiunea necesara atunci cu siguranta ca nu exista dragoste, ci relatie de prietenie doar. In fond, dragostea adevarataintre prieteni face mai mult decat cea a unor 1.000 de indragostiti. Poate nu a sosit vremea. In fond, de ce vrei sa-ti incepi acum relatiile de dragoste? Stiu ca este tipic adolescentilor si de-asemenea sper ca stii ca este ceva efemer. Nu se poate sa existe relatii de prietenie?
Pai tu ti-ai dat raspunsurile singura draga mea! daca nu simti nimic pentru el si nu il poti iubi, decat il placi ca pe un priete, lasa lucrurile asa cum sunt! decat sa te implici intr-o relatie doar pentru ca el te iubeste, mai bine ramaneti amici! ar suferi si mai mult daca dupa 1 luna i-ai spune ca nu poti sa-l iubesti cum te iubeste el! stii cum e, dragoste cu sila nu se poate! intr-o relatie te implici cand simti asta din tot sufletul, cand simti ca te indragostesti, cand apar fluturasii in stomac etc
eu cred ca e un baiat bun, dar nu-l rani! daca nu ii poti raspunde cu aceleasi sentimente nu are niciun rost!
sper sa alegi ceea ce este mai bine pentru amandoi!
succes
Hai sa facem un mic rezumat al povestii tale.
Sunt multe fete care il doresc pe el, el nu le doreste pe ele, in schimb te doreste pe tine.
Tu insa nu il doresti pe el, dar ii doresti pe altii care nu te doresc pe tine!
Intortocheata povestea.
Povestea ta este foarte frumoasa, sunt psiholog si nu pot rezolva asta, dar, cred ca dupa ceva timp se va rezolva, incearca sa obtii ce vrei cat mei mult posibil! Inmi pare rau ca nu te pot ajuta (((!