| Stefania96dfg a întrebat:

Nu stiu ce sa ma fac! Prietena mea cea mai buna i-a spus baiatului care il plac ca vreau sa fiu cu el, i-a spus de fata cu mine. Nu stiu cum o sa reactioneze cand o sa ne vedem la scoala. Ma simt groaznic ca i-a spus de fata cu mine! Vrun sfat?!

Răspuns Câştigător
| mariaaaaa a răspuns:

Pai. ce sa zic.trebuie sa te comporti normal ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. poate pana va vdeti la scoala s-o fi gandit la chestia asta...

Incearca sa nu-l bagi in seama, sa vina el la tine sa vorbitiwinking parerea meaa.love struck

Ai grijaaa! Successlove struck Vreau si eu funda daca imi daiii love struck

6 răspunsuri:
| djandi a răspuns:

Pai zii ca nu-i adevarat si forteaz-o pe prietena ta sa-i spuna adevarul si daca nu vrea santajeaz-o si tu ca-i vei spune acelasi lucru prietenului ei, daca are.

| Colorgirl2 a răspuns:

Nutzi fie rusine daca iti place de el
Spune-i ce simti
Si va fi totul ok
Iti urez multa bafta!

| Tofeni a răspuns:

Nu-ti fa grij doar ai incredere inntine... funda?

| natalia_7677 a răspuns:

Buna! nu mai fi pesimista, ar trebui sa te bucuri pentru ca baiatul pe care-l placi stie sentimentele tale pentru el, dar exista posibilitatea ca prietena ta sa-i fi spus ca-l placi de fata cu el pentru ca si ea il place(poate). fi atenta la reactia lui cand esti in preajma lui.pa pa

Răspuns utilizator avertizat
| IoanaXxxxx a răspuns:

~ Fite ~ iar daca prietena ta a facut asta nu e o prietena sad in fine, fi fitoasa cu elwinking