Draga mea, este foarte clar ca "s-a saturat de tine", mai pe scurt are pe alta. De ce nu ai tu coloana vertebrala, ca sa tii capul semet nu plecat in fata oricarui baiat, care a inceput sa te si jigneasca, eu il lasam de la prima jignire, ce urmeaza, sa-ti traga si palme, nu? El te va umili pana cand ai sa-l parasesti tu, de ce nu o faci acum? S-au terminat baietii? Stiu, ai investit sentimente frumoase pentru el, dar rasplata care este? Proasta, vaca, gaina...Nu pot, sa cred, ca l-ai mai tinut alaturi dupa aceste cuvinte urate, sa-l mai si intrebi daca te iubeste sau sa-i saruti gura care a folosit asemenea limbaj. Sa-ti iei viata...ce prostie! Sa-ti iei viata pentru un neica-nimeni, ce el ti-a dat-o? Da-i papucii urgent, dar numai cu varful inainte, sa n-aiba cale de intoarcere. Esti tanara, esti frumoasa, uita-te in jurul tau cati baieti sunt, ai de unde alege, ai viitorul inainte nu te opri doar la acest individ.
Fa-ti alt cerc de prieteni, mergi in cluburi, la filme, teatru, plimba-te, vine primavara, bucura-te de natura ce te inconjoara, bucura-te de Soare, bucura-te de toate ca si cum te-ai naste din nou. Uita aceasta dragoste, asteapta alta, cu siguranta va veni, cu experienta urata pe care ai trait-o, vei sti cum sa abordezi alt baiat. Inchide intr-un sertaras secret al inimii acest incident nedorit si uita, pregateste-te pentru o dragoste noua. Ai grija de tine si maine este o zi!
Deci,am citit tot ce-ai spus si toate comentariile ce le ai la aceasta intrebare.pot spune ca situatia ta se potriveste perfect cu cea a mea.eu am avut o relatie de 2 ani cu o fata si ne-am despartit in urma cu cateva luni.eu inca sufar f tare dupa ea si crede-ma la fel am gandit si gandesc ca tine.si eu m-am gandit sa imi iau viata dar ar fi o mare prostie sa faci acest lucru chiar daca suferinta este mare.sunt baiat dar am plans atata de mult incat nu cred ca am plans niciodata, sunt zile in care plang in continuare si mi-e gandul doar la ea.si noi la inceput eram ca si voi,ore la tel,vb frumoase,alintari,mangaieri, eu o iubeam f mult, o respectam si o pretuiam mai mult decat orice pe lumea asta dar asta nu i-a fost de ajuns.si crede-ma cand mi-a spus ca ea inca e tanara, are nevoie de distractii si nu e pregatita pentru a fi o fata doar pentru cuplu am ramas uimit de ce-am auzit.si cand ma gandesc ca multe fete si-ar dori un caracter cum sunt eu, nu beau, nu fumez si cand vad k ea da cu piciorul la tot doar pentru a fi mai libera imi vine sa mor.este f greu si te inteleg f bine,nici eu n-am cui sa ii spun toate astea,nu am pe nimeni alaturi si cel imi greu e sa te prefaci in fata tuturor k totul e ok. daca vrei cauta-ma pe privat, o sa vb cu tine cu toata placere si daca pot sa te ajut, sa te sfatuiesc dar as vrea sa intelegi k nu mai are rost sa suferi atat de mult.iti demonstreaza ca el nu mai e la fel si nu va mai fi niciodata, crede-ma.intr-o buna zi el si chiar fosta mea prietena isi vor da seama de greseala facuta dar va fi prea tarziu...nu te merita si nu merita sa mai fi asa...ai grija de tine.
Nimeni nu are dreptul sa te jigneasca! Gandeste-te ca o astfel de persoana nu te merita, nu iti merita atentia, nicidecum viata! Nu iti mai arata ca te iubeste, nu se sinchiseste de tine... Eu nu vad de ce ai mai continua aceasta relatie, atata timp cat nu iti ofera ceea ce iti doresti. Renunta la el, gaseste o persoana care sa te iubeasca si sa te respecte!
Cea mai mare prostie ai putut sa spui cu "si de multe ori m-am gandit sa-mi iau viata". Serios? Viata ta se rezuma la o SINGURA relatie|?! Cum ramane cu parintii tai, cum ramane cu persoanele care te iubesc, te-ai gandit vreo secunda cam ce le-ar face lor un act necugetat ca acesta? Probabil i-ai spus si lui prostii de genul de asta se comporta asa cu tine. Asculta, cateodata, pur si simplu se intampla sa incetezi sa mai iubesti o persoana, dar nu trebuie sa faci o tragedie din asta, cati ani ai zis ca ai? 17? In maxim 2 ani vei uita de el, vei gasi pe altcineva care nu se va eschiva cand il vei intreba daca te iubeste. Sfatul meu pentru tine este urmatorul, chiar daca te va durea incearca sa pui tu insuti capat relatiei, gaseste-ti o persoana de incredere, cuiva cui sa te confesezi linistita si sa ai un umar pe care sa plangi cand vei avea chef, cu timpul durerea pe care o simti se va ameliora pana cand va disparea complet. Si te rog, inceteaza cu prostiile, ai toata viata inainte, poate-i mai bine asa, in urmatoarea relatie vei intra un pic mai inteleapta.
Orice persoana (barbat sau femeie, prieten/a sau iubit) care te jigneste in nenumarate randuri intr-un mod incontinuu merita un sut in dos pana in Triunghiul Bermudelor fara bilet de intoarcere.
Dar daca ai asa putina demnitate si respect fata de tine incat sa iti iei viata, ce dracu putem face noi? Niste straini pentru tine?
Iesi si fa-ti prieteni si fa-ti o viata si invata de asemenea si ce e independenta!
Presupun ca ai luat-o model pe handicapata aia de Bella din "Twisterlight" si acum nu eziti sa te arati!
Nici nu ma mir ca tineretul din tara asta se duce de rapa la ce "modele demn de urmat" se promoveaza in lume!
Viata nu inseamna numai prostii gen "dragoste siropoasa'' si mai nou neimpartasita, inseamna sa ai o viata, sa fii independent, sa ai o cariera, o casa, o masa, si mai ales si presus de toate respect de sine ca si altii sa te respecte!
O sa incep de la sfarsitul povestii.pentru ca aici am citit lucruri mai grave
In primul rand nimeni nu merita sa iti iei viata pentru el.[eu am incercat si nu te lasa Cel de Sus].
In al doilea rand, probabil lui i se pare ca a intervenit rutina, deci incearca sa mai schimbi ceva.
In al treilea rand, daca asta nu functioneaza inseamna ca, nu te mai iubeste si sta cu tine, din obisnuinta[scuze ca suna asa de dur].
Si in ultimul rand eu zic sa incerci sa il ignori un pic.sa fi si tu puin mai rece. Daca te iubeste isi va da seama ca te-a ranit si va reveni la forma initiala, daca nu te mai iubeste se va desparti de tine, si atunci iti va face un bine Durerea e mult mai mare cand cineva sta cu tine si stii ca nu te iubeste decat atunci cand se desparte de tine
Am citit cu atentie intrebarea ta, si parerea mea este sa il lasi cateva zile ...sa vezi daca iti mai da el un semn,(nu incerca sa ii dai impresia ca il sufoci,dandu-i prea multe "semne de viata")si gandeste-te la ce vrei sa ii zpui trage o linie in timpul asta! Si cand te-ai hotarat, suna-l sau intalniti-va si incearca sa vezi ce l-a determinat sa ajunga la comportamentul aceasta! Ia-o usor, pas cu pas!
Pai...ori de tesparti de el,ori ii zici in fata ca se comporta ca un bow,poate va merge, eu am facut asa si a mers, bafta aaa...sau potisati gasesti pe alt cineva! bafta!