| AdelaDiana a întrebat:

nu stiu ce sa mai faccrying Il iubesc enorm de mult, sintem de 2 luni impreuna. Dar astazi toata ziua nu a scris nimic, si acum seara mi-a scris salut si am mai vorbit putin dar totusi parca a fost mai diferit ca cum era intotdeauna si ma uitam de ce nu mai scrie nimic, si ma mai uitam pe pagina lui de Facebook, si...am vazut ca are comenturi noi la poza, si ce credeti ca am vazut?(poate ve-ti spune ca exagerez de gelozie) avea un coment de la o fata cu care mi-a spus cu vreo saptamana in urma ca vorbeste cu ea pe Facebook si nu s-au vazut niciodata dar nici macar nu o place, acea fata i-a scris frumushel mai esti si el a raspuns mersi frumoaso si saruturi si inimioare, am ramas socata si mi-am dat seama de ce el azi nu mi-a scris aproape nimic, pentru ca era ocupat cu acea fata.Nustiu ce sa fac, pentru ca prietena mea cea mai buna imi spune sa nu caut probleme pentru ca poate intr-o secunda sa se ruineze tot. Dar eu nu pot suporta asa ceva.

Răspuns Câştigător
| DeeaNegrea a răspuns:

Te rog mai citeste odata intrebarea si o sa iti dai seama ca exagerezi...Nu pot spune de ce nu a vorbit cu tine mai mut, insa nu ai cum sa crezi ca motivu e fata aceea. Este destul de urat din partea lui ca a raspuns la comentariul fetei, insa tu trebuie sa discuti cu el si sa ii spui ce te deranjeaza. Baietii nu realizeaza cand suntem suparate sau au gresit cu ceva la fel de des ca fetele. Noroc

0 răspunsuri: