| Djlsghtnquuw a întrebat:

nu stiu ce sa mai fac. Sunt cu cineva de mult, tin mult la el, dar de la un timp ne tot certam, pentru chestii prostesti, pe care le facem amandoi. Cateodata simt ca nu mai pot fi cu el, m-am saturat sa ne tot certam, sa plang ca proasta, dar nu ma pot desparti de el, tin mult prea mult. Uneori am impresia ca nu tine deloc la mine, sunt si nesigura pe mine, nu stiu de ce m-a ales tocmai pe mine, care nu am nimic special, dintre atatea fete, dar, daca nu ar tine la mine, nu ar mai sta atat de mult dupa fundul meu.Nu stiu ce sa fac, da-ti-mi un sfat, va rog straight face

Răspuns Câştigător
| dafy a răspuns:

Buna
draga mea te inteleg perfect. uite am sa incerc sa.ti spun o povestioara si sper ca ai sa intelegi ceea ce vreau cu adevarat sa.ti arat.
in urma cu 2 ani m.am apropiat de un baiat atat de multi si incepusem sa tin la el mai mult decat la un simplu amic si uite asa am ajuns sa fim impreuna.le inceput totul era nou pentru noi, tineam unul la altul si inncercam sa facem tot ce puteam sa nu ne certam.si pentru inceput a mers,dar apoi am inceput sa fim noi insine, pana atunci incercasem sa fim doar ce isi dorea celalalt nu ceea ce eram cu adevarat, as ca am inceput s afacem ca orice om greseli.ne descopeream unul pe altul, ne cunosteam si incepusem sa cunoastem nu numai partile bune si si pe cele mai putin bune.era normal sa fim nemultumiti de ele si sa apara si certuri,si chiar incepusem sa ne certam foarte des,din absolut orice,uneori ma ranea, eu il raneam, plangeam si unul si celalat doar pentru ca nu vroiam sa recunoastem ca aman2 eram vinovati nu doar unul.de multe ori am vrut sa pun punct reletiei pentru ca in acele momente mi se parea mult mai simplu, dar nu puteam sa fac asta pentru cail iubeam, il iubeam enorm.am inceput sa mai las si eu de la mine si el de la el si cu timpul chiar am ajuns sa ne obisnuim si cu defectele celuilalt.devenisera atat de obisnuite certurile dintre noi, si incetul cu incetul inceppusera sa dispara fara sa ne dam seama.
stii, nu am pus capat niciodata reletiei pentru ca eram sigura ca.l ibesc si ca el e cel pe care.l vreau langa mine.am ajuns sa.i iubesc ddefectele,fac parte din el, fac parte din noi, din mine. fara ele si fara certuri si neintelegeri mi-am dat seama ca ar fi devenit cu adevarat plictisotor.
suntem de 2 ani impreuna si ne intelegem perfect acum.
intelegi ce vreau sa.ti spun?
e greu si stiu asta, insa daca il iubesti cu adevarat vei puteam mereu sa treci peste tot si crede.ma ca dupa ce o sa va cunoasteti cu adevarat nu o sa regretati ca nu v.ati oprit atunci cand va era cel mai greu.sunceti impreuna si doar asa puteti trece peste orice,sunteti doar voi si sentimentele ce va leaga si asata.i cel mai important.
si inca ceva,fiecare om are partea lui frumoasa, fiecare om e special dar asta doar in ochii anumitor persoane, persoane care merita sa vada asta.si asa esti si tu, esti speciala pentru el de asta te.a ales.
deci draga mea iti doresc din tot sufletul sa fi fericita si sa ai grija de tine, de el si de voi.nu va dati batuti orice ar fi.mereu dragostea poate trece peste orice, si daca reusiti sa treceti peste obstacolele astea veti fi fericiti. sper sa ti cont de ceea ce ti.am spus si inca o data bafta multa.
pupici

5 răspunsuri:
| Infernia a răspuns:

Buna. Posibil ca si tu sa faci unele greseli pe care pe el il deranjeaza sau pur si simplu nu are rabdare.acum nu stiu nici ce varsta aveti si de multe ori si asta conteaza intr-o relatie. Dupa ce ai zis tu.el pare sa tina la tine, dar el totodata vede niste lipsuri la tine. Poate ma insel, dar de multe ori se intampla asta cand un om este plictisit de partenerul sau de viata, chiar daca nu poate sa se desparta sau nu stie cum sa o faca ca nici unul sa nu sufere.
Incearca sa discuti cu el. spune-i ce ai pe suflet, altfel toate certuriile astea vor continua la nesfarsit.

| Marrriaaa a răspuns:

Fiecare om e special in felul lui, la fel si tu. Prin simplul fapt ca esti tu, el te-a placut. Clar: va certati pentru ca ati ajuns sa va plictisiti unul de altul, incearca sa te distantezi putin de el, nu sa te desparti, dar poate asa lucrurile o sa decurga mai bine, o perioada, incearca sa lasi si de la tine, sa nu fi orgolioasa, dar sa nu fi moale, o femeie trebuie sa fie independenta si sa nu se supuna prea mult caci alfel e calcata in picioare :*.

| Flotzone a răspuns:

Uite. In primul rand amandoi trebuie sa aveti incredere unul in celalalt. Parerea mea este ca trebuie sa discutati pe tema asta intre 4 ochi si sa va exprimati nemultumirile. Daca o discutie nu rezolva nimic. Luati o pauza de maxim 1 saptamana ca sa va aranjati gandurile si sentimentele dar pastrati legatura(conversatii pe messenger sau prin mesaje este recomandat). Si cel mai important. Cereti sfatul Prietenilor vostri cei mai buni(reali nu falsi). Multumesc ca ai citit si daca ti-a fost de folos cumva merit o funda. Multumesc si Baftawinking

| Flotzone a răspuns (pentru Flotzone):

Am uitat ceva. Schimbati ceva in relatie, nu o pastrati monotona, gandeste-te cum era la inceput, fiti spontani si cel mai important fiti sinceri.

| JamesO007 a răspuns:

Cel mai bine este sa discuti cu el referitor la aceste certuri care se ivesc intre voi doi fara sa mai suferi in umbra!
Daca consideri ca este prea nepasator atunci poti folosi si amenintarea cu parasirea sa vezi cum reactioneaza dar acest lucru il faci doar daca continua cu astfel de comportament si nu il intereseaza vorbele tale, atunci probabil vei vedea adevarata lui fata!
Plangand nu rezolvi nimic, doar iti distrugi nervii care nu se mai refac.
Mult Succes!