Eu zic sa te departi de el. arata-i ca nu esti proasta. nu vezi ca isi bate joc de tine si el face pe victima. daca voi o tineti numai intr-o cearta nu mai continuati. eu zic sa nu mai stai cu el ca va face mai rau.sunt atatia baieti care te-ar putea face fericita. de ce sa stai cu unu care nu te respecta si te jigneste. eu zic sa ai dai papuci si sa il uiti. si sa nu te mai impaci cu el. el la 23 de ani are gandirea unia de 16 ani. lasa-l ca nu-i potrivit pentru tine, cauta altu care sa te faca fericita! bafta!:X
Daca tu il iubesti.Trebuie sa iei atitudine si tupeu.Mai intai de toate schimba-ti parola dar nu inainte de chiar a flirta cu cineva si sa te vada ca doar nu-i problema lui, nu esti femeie maritata. Pune-la respect.Desi eu cred ca el vrea sa se desparta de tine si nu stie cum sa-ti zica asa ca vrea sa te faca sa te desparti tu de el. Teorii si teorii concluzie schimbi parolele ai discutie si cel mai probabil va despartiti depinde de amandoi.Succes
Ti-as sugera sa vorbesti cu el foarte instistenta pe tema aceasta. daca tot nu intelege ca nu trebuie sa fie asa gelos destarte-te de el.increderea e cea mai importanta intr-o relatie. dar la el lipseste.ori daca iti este greu sa faci asta. lasa-l cateva zile sa se gandesca la increderea intr-o relatie.
KatiMe27 întreabă: