Ee lasa totul sa decurga de la sine . cand se va intampla sa ai prieten nu se stie. nimeni nu stie cand te atinge sageata lui Cupidon . Si ce daca acele fete au prieten? O relatie la varsta asta nu este bazata in principal pe iubire.
Sper ca te-am ajutat
Buna.Mda,ce sa zic, a evoluat mult lumea de astazi.Inainte,copiii la de 11-14 ani inca se jucau dar acum fac si sex.
Nu te faci de ras daca nu ai avut prieten pana acum, mai ai timp destul.Nici eu la 15 ani nu aveam prieten.
Da ai mare dreptate...ma uit la fetele din clasa a 5-a si vad cum se makiaza, cat de mature sunt au prieteni si altele, iar eu eram o mukoasa in a 5-a.Nu mai exista copilarie daca de la 12 ani au ajuns sa'si piarda virginitatea peste catziva ani o sa'i vezi pastia de la gradinita care se combina cu astia din clasele primaree groaznik acest lucru adica nene ai timp toata viata dc de la 12 ani?
iar u stai linistita o sa vina vremea cand o sa ai si u pe cineva langa tine, am trecut si eu prin asta si desi nu credeam ca se va intampla s-a intamplat asa ca succes:X
Nici tu şi nici vecinele şi cunoştinţele tale, nu prea sunteţi pregătite să aveţi o relaţie.
Voi adolescentele sunteţi tare speciale de felul vostru aşa...
Dacă nu se uită băieţii la voi... e de naşpa. Dacă se uită, veniţi şi vă plângeţi că vor ŞI sex de la voi.
Într-o relaţie fie te implici cu totul, fie deloc.
Lasă... mai bine aşa! Ai totuşi 15 ani, nu 25 sau 55! E timp!
Ma minunez ce vad. cand aveam 13, 14, 15 ani aveam cu totul alte preocupari decat baietii. ma plimbam cu rolele, jucam elasticu si cate si mai cate... cei drept pe la 14 ani am inceput sa am prima relatie,, serioasa,, a durat pana pe la 16 si un pic. acum incep sa vad total diferit lucrurile, caci mi-am pierdut cei mai frumosi ani ai copilariei langa un baiat care probabil nici nu a meritat nimic din ce i-am oferit eu. incearca sa mai copilaresti, caci de iubiti si de iubire ai timp o viata intreaga insa anii astia nu tii poate da nimeni inapoi. nu mi-ar placea sa stiu ca mai e cineva care sufera ca mine. am aproape 18 ani si ma gandesc ca cei mai frumosi ani i-am petrecut langa un baiat...ca oricare altu, doar din dorinta de a avea si eu un prieten. pe masura ce inaintezi in varsta, cresc si responsabilitatile, se aduna tot mai multe lucruri si o sa fie din ce in ce mai greu sa faci fata, e mai bine sa profiti de perioada asta a libertatii. crede-ma ca nimeni nu iti poate da inapoi copilaria, dar iubitii vin si se duc
Bananacantareata87 întreabă: