Crezi ca un barbat sanatos si viril se multumeste cu cele cateva reprize de sex oferite de tine din cand in cand? Mi se pare ca nu este chiar ceea ce iti doresti si te sfatuiesc sa-ti revizuiesti sentimentele fata de el. Distanta ucide iubirea, in rest sa auzim numai de bine.
Daca tu crezi ca sta pentru tine pentru ochii tai frumosi, din pacate te inseli amarnic. Incearca sa nu-i mai oferi sex si ai sa vezi atunci cat de mult te iubeste.
Parerea mea este ca relatia ta nu o sa mearga. Daca sunteti la distanta si deja incepe sa fie indiferent, imagineaza-ti cum ar fi daca ati locui impreuna.
Te-a inselat odata si l-ai iertat, ce garantie ai ca nu te inseala si acum?
E normal sa il iubesti si sa nu vezi viata fara el, mai ales ca e primul tau baiat, insa nu pare a fi serios.
NO pai, sa stii amu, ca si noi credem la fel...partea buna e ca ai doar 18 ani, cu primul nu se ramane, si ai timp sa mai alegi pana ai sa-l culegi pe cel potrivit, si poate nici atunci nu o sa fie cum vrei tu.Ai sa vezi tu peste ani ca am dreptate
Pai.o relatie la distanta nu poate functiona.cand prietenele tale o sa iasa cu iubirii lor o sa.ti doresti si tu asta. daca sunteti la distanta banuiesc ca nu va vedeti chiar zilnic nu? ..inteleg faptul ca il iubesti foar ca