anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,nu stiu cu ce sa incep. Deci, am o relatie cu cineva de 9 luni,si in aceste luni, fosta lui il cauta mereu, El imi zicea ca nu vorbeste cu ea, dar acum 2 saptamani am vazut ca vorbea cu ea,ii cerea scuze ca a fost nesimtit,ii zicea ca o iubeste. M-a prostit, si l-am iertat. Ieri iar am vazut ca au vorbit iar,ii zicea sa se vada. Mi-a zis ca vorbeste cu ea doar ca niste amici,nu mai stiu ce,imi zicea ca pe mine ma iubeste. Nu stiu ce sa fac,sa-l iert nu mai pot,nu mai am deloc incredere in el. Stiu ca trebuie sa ma despart de el,pentru ca isi bate joc de mine,dar ma tine ceva,si nu cred ca e obisnuinta. A fost prima mea iubire adevarata,am facut orice pentru el,tot imi aminteste de el, si, nu stiu,nu pot renunta. Nu stiu ce sa fac,ma gandesc ca daca l-as ierta,o sa imi faca la fel, dar daca nu o sa mai fiu cu el, nu imi va fi mie bine. Voi ce ati face?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pune piciorul in prag.Ori cu tine ori cu
ea.

| neutrino a răspuns:

Inca o fata pacalita de un baiat, inca o fata care va plange ca nu a avut noroc.

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru neutrino):

Nu e normal sa plang? Nu e corect sa isi bata joc de cineva care pune sentimente.

| neutrino a răspuns (pentru Djlsghtnquuw):

Trebuia sa stii ca o relatie are si un sfarsit. In timpul relatiei, baiatul propune, fata accepta sau nu, dupa care baiatul oricum se plictiseste si pleaca. Ramane fata plangand ca nu a avut noroc. Acesta-i jocul in ziua de azi.

| razor92 a răspuns:

Buna, eu as zice sa inchei cu el, ca e mai bine, cu cat stai mai mult cu el cu atat o sa te desparti mai greu de el, asa ca termina cu el, Bye.

| Misipisi a răspuns:

Stiu ca e greu sa renunti la prima iubire, dar chiar crezi ca merita iubire din partea ta din moment ce ii spune fostei prietene ca incoa o mai iubeste si ii spune sa se intalneasca cu el? Eu una cred ca nuhappy. E greu sa te desparti de el daca il iubesti dar macar incearca sa ramaneti doar prieteni sau sa va mai distantati putin daca iti e greu sa nu-l mai vezi. So be strong! :*

| Teo00o a răspuns:

Îi zicea că o iubeşte? eşti sigură? dacă da... sincer cred că a venit momentul să v.ă despărţiţi, dacă a putut să îi spună altei fete că o iubeşte înseamnă că e un porc! Totuşi când te gândeşti că aţi petrecut 9 luni împreună. parcă nu ai vrea să dai cu piciorul acelui timp aşa uşor. dar dacă el îşi bate joc de tine mai bine renunţi acum înainte să fie prea târziu. Totuşi dacă nu ai văzut tu cu ochii tăi că i-a spus acelei tipe că o iubeşte şi doar ai auzit. nu cred că ar trebui să crezi până nu vezi.