| anab2 a întrebat:

Buna,

Nu stiu cum sa il uit pe baiatul de care imi place. Nu stiu cum se face dar intalnesc(nume de firme, persoane, scris pe garduri) foarte des numele lui si imediat imi zboara gandul la el.
Am incercat sa ies, sa socializez dar degeaba. Problema este ca nu putem fi impreuna.
Ajutati-ma va rog! dau funda!

6 răspunsuri:
| alina15 a răspuns:

Este din cauza ca te gandesti tu prea mult la el, e ca o obsesie

| madyddd a răspuns:

"nume de firme"? As fi curioasa ce nume are tipul rolling on the floor))

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Exact prin aceeasi chestie trec si eu.
Ma lupt cu uitatul asta de mult timp si nu stiu cum se face ca tot timpul ajungem sa ne intalnim si sa ne purtam ca si cum am fi impreuna.E cea mai ciudata relatie pe care am avut-o vreodata.De fapt nu e relatie, e....habar n-am happy
Nu prea merge cu socializarea.Incerc tot timpul sa fac asta, dar tot la ea ma gandesc si o sun si vorbim...si vorbim..chiar si 4 ore odata big grin sau cand ne intalnim simtim nevoia sau mai mult eu de fapt sa fiu cu ea 25 din 24 de ore.
Da, poti sa spui ca e ca o obsesie dar nu in sensul rau, adica nu stiu e ceva mai mult dependenta sau ceva de genu.
Din cate stiu iubirea sau atractia in general e de fapt chimie.
Ca sa renunt definitiv la ea e ca trebuie sa descoperim ecuatiile ce duc la reactiile ce reprezinta sentimente, atractie si iubire.
Sa presupunem prin absurd ca rezolvam chestia cu chimia din punct de vedere fizic, dar ce te faci ca exista chimie si pe plan emotional si mental?

Sfatul meu e sa incerci sa faci cumva sa fiti impreuna.Adica eu zic ca merita sa te opui chiar si lumii intregi.Aici deja vorbim de iubire adevarata si consider ca e pacat ca sa se stinga straight face

Daca teoretic dar chiar si practic lucrurile nu se pot rezolva in privinta asta, eu zic ca trebuie sa gasesti in interiorul tau energia sa treci peste.
E cea mai grea etapa.Stiu ce simti.

Am observat ca atunci cand faci sport te descarci oarecum de energiile negative, stres si devii mai optimist si pregatit pentru ceva nou, pentru o noua aventura ca sa zic asa.Intelegi?
Stand in casa cu ochii in tavan in mod sigur nu il vei uita prea curand.
Incearca sa alergi prin parc, sa iei un catelus/pisica/alta vietuitoare si sa te ocupi de ea.Eu zic ca alergatul te ajuta mult.

Stiu ca pare ciudat, dar atunci cand mi se imbiba hainele, parul ba chiar si pielea cu mirosul ei mi-e foarte greu sa o uit.Imi vine imediat cum ajung acasa si ii simt mirosul pana si pe perna sa o sun si sa ma intalnesc iar cu ea.
E ciudat tare.
Trebuie sa nu te vezi deloc cu el si sa iti gasesti o ocupatie, iar alergatul prin parc, natura, in satul bunicilor la tara, etc te ajuta foarte mult.
Alergand ca si cum te-ai descotorosi de trecut stii?
Daca ai inca o prietena e si mai bine ca asa socializati si va luati una cu alta cu conversatii.

Eu alte solutii nu prea vad ca ar exista straight face

| ywar a răspuns:

Il cheama cumva S.C Marius Trading Partenership S.R.L?
De unde naiba le scoateti?

| Alexandru0007 a răspuns:

Incearca mai mult sa socializezi.o sa gasesti pe cineva interesant sigur

| JeSSiCaaaa a răspuns:

Incearca sa iti gasesti alt prieten. Daca vrei sa il uiti.Si socializeaza si tu mai mult cu fetele.Sau gasesteti o ocupatie, cv creativ...
Pai si cum mama zmeului vrei sa il uiti da nu poti fi cu el...Cum vine si asta*Pff...
Cu timpul vei uita de el ca va intra alt baiat in viata ta.