Esti micuta, fara suparare . Eu zic sa mai astepti, desi sunt convinsa ca nu vei tine cont de sfaturile noastre, dar ai grija te rog, sa nu ajungi mai tarziu sa suferi din cauza asta (iti vorbeste o fata care a trecut prin chestia asta)mai asteapta macar vreo 2 ani.Corpul tau nu este dezvoltat inca, esti mica pentru asta.
De ce sa suferi mai tarziu ca nu o sa mai fi cu el sau cine stie? ai grija si multa bafta
Varsta minima la care o femeie isi poate incepe viata sexuala, din punct de vedere medica, este 17 ani si jumatate. pana atunci, nici nu poti sa te gandesti la asa ceva
Eu am 17 ani si inca nu a fost o "prima data". deci nu cred ca sunt in masura sa iti dau sfaturi, doar ai grija de tine >
Eu zic sa faci cum iti spune inima, daca tu iti doresti asta nu vad de ce sa nu o faci cu toate ca 15 ani mi se pare ca esti putin cam mica
Cat despre psihologic daca il iubesti eu zic ca totul o sa fie ok!
Dar cu toate astea eu as recomanda sa mai astepti macar pana la 17 ani
Indiferent ce vei face, dupa aceea vei regrete. Totusi, mai bine este sa regreti, intrebandu-te de ce ai facut-o.
Tu decizi. Dar acum serios. Ai avut noroc ca ai gasit astfel de baiat. Adica replicilea astea le auzi in filme. Sa nu renunti nicioadata la el si la dragostea voastra ♥.
Nu o sa renunt promit, eu un baiat ff special
Nu o fă de la vârsta asta. Eşti încă mică. Dacă el a spus că te va aştepta, atunci nu-i fă probleme.
Ok,o sa mai vorbesc cu el pe tema asta. Oricum el m-a sfatuit ca e inca prea devreme.
Dacă ţi-a spus că e prea devreme, de ce te îngrijorezi? Şi îţi dau un sfat: Dacă tot vei insista, şi el NU va vrea, se poate despărţi de tine, şi nu cred că ar fi prea bine... Nu ştiu, aşa cred eu
Eu zic sa te gandesti la scoala in primul rand..findca acum tu faci cele mai importante alegeri ..ee ff frumos sa ai prieten,, sa va iubiti etc. dar in privinta sexului cred ca macar 2 ani ar trebui sa mai astepti
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! M-ati ajutat foarte mult,si chiar o sa tin cont de sfaturile voastre, aveti dreptate pana la urma, daca ma iubeste, ma va astepta, cand o sa fie momentul o sa se intample. Dar mai vreau raspunsuri despre cum a fost prima data totusi.
FAci ce crezi tu ca este mai bine . Daca chiar ai incredere in el...treaba ta. Daca asta simti tu