Au NU. inceteaza cu asta.
ca sa nu te faca sa suferi si sa-ti dea igg, procedeaza ca mine [cam tampid, da in fine] nu iti mai raspunde si punct.
las'o in pace, nu vei face decat sa devi un stres mai mare.
nu are rost pentru ca din mmoment ce nu-ti raspunde e clar, caz inchis.
bafta pe viitor.
Salut, poate ii ocupata cand intri tu pe ea, face curat, una alta, sau pur si simplu nu vrea sa vorbeasca cu tine si nu gaseste alt mod sa iti arate asta. Daca sa o mai bati la cap? Poi asta depinde de tine, daca tu crezi ca merita sau nu. Data viitoare cand intra pe mess, intra pe ea si spune-i intr-un mod civilizat ca daca nu are de gand sa vorbeasca cu tine, poate sa iti spuna ca nu te superi, ca sa nu mai tot intri degeaba pe ea, si o sa iti dai tu seama dupa raspuns daca mai are rost sau nu sa o mai bati la cap.
Sunt fata deci stiu. daca o cunosti in realitate vb cu ea, nu doar pe mess. sunt unii tipi care se dau smecheri pe mess iar in realitate sunt niste fricosi. daca nu-ti raspunde in seama ca nu te place, are prieten, las-o balta nu mai insista atat la ea. offf baietii astia credeti ca voi nati fetele sa sufere>?
Da, stiu ca este asa cum ziceti voi dar ma enerveaza faptul ca nu mi-a dat nici o sansa sa o cunosc. sa ma cunoasca. asta e. trecem peste