Sincer eu cred ca nu te mai iubeste si ca are pe alta deoarece nimic nu ii convine este ceva la misjoc mai ales ca faci tot posibilu sa vb cu el si el nu te asculta schimba subiectu
Parerea mea e ca nu te mai iubeste si e foarte probabil sa aiba pe altcineva asa cum a spus chiar el. Nu prea exista tipi care sa refuze o partida de sex mai ales de atatea ori asa ca cel mai probabil o face cu altcineva. Ar trebui sa vorbiti deschis si sa va hotarati daca mai are rost sa continuati relatia. Chiar daca ati stat impreuna 3 ani nu se merita sa mai continuati in felul asta, nu e bine pentru niciunul dintre voi, mai ales pentru tine.
Iti da mura`n gura, nu te mai iubeste, clra, cauta`ti pe altu ca asta s`a plictisit, eu cred ca meriti mai mult, are balta peste, nu dispera
Nu te iubeste clar!
Paraseste-l, dar inainte pune-l la perete si intreaba-l tot ce iti ascunde!
La 22 ani banuiesc ca ar trebui sa fii la faculta. zic "ar trebui", pentru ca nu stii sa folosesti nici semnele de punctuatie.
Am incercat sa citesc totusi "intrebarea" pusa de tine. Stii ce am inteles din tot textul? Ca nu ii dai suficienta libertate. Ia lasa-l tu pe om sa-si vada de treburi, nu il mai sufoca, si cu siguranta o sa vezi schimbarile.
Daca te suna el, raspunde-i ca si cum nimic nu s-a intamplat, povesteste-i totul ca unui vechi prieten.
Eu zic ca s-a plictisit de aceasta relatie,s-a saturat sa il controlezi sa il tragi mereu la raspundere...
Lasa'l un timp adica nu il mai cauta asa de des,daca te suna, raspunde-i, vorbeste-i ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, si o sa-si dea singur seama unde greseste...doar sa nu isi dea seama prea tarziu.
Daca nu se va trezi la realitate, cauta'ti pe altul care e mai atent si mai dragastos cu tine.Bafta :*