anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu stiu cum sa va spun, dar totul a inceput vara trecuta.am cunoscut un baiat alex.2prietene ale mele il cunosteau si imi spuneau sa ma combin cu el ca e de treaba e de gasca.chestii dintr-aste bune despre el. m-am luat dupa ele si l-am cunoscut dar in prima seara cand am sta mai mult de vb cu el, am mers la un bar si stateam cu el si niste prieteni de-ai lui.in fine. apoi am mers intr-o scara de bloc si incerca sa ma sarute de fapt ma forta.nu-l lasam, nu stiu de ce dar nu ma simteam atrasa de el.asa...apoi el primea telefoane de la un baiat cu care a stat de vorba la bar atunci. el ii spune lui alex sa mergem amandoi acasa la el.am mers insa mie nu-mi spusese despre ce-i vorba.nu am vrut sa intru in apartament dar m-a luat cu el.acolo m-a dus in dormitor si a incercat sa ma dezbrace incerca sa ma violeze.nu voiam iar el mi-a spus asa"nu te opune, ca daca te opui o sa iasa urat"nu o sa uit never. m-a amenintat si cu bataia ca daca ma opun ma bate.eram virgina. mi-era fricacryingdar am avut noroc ca aveam ciclu atunci si nu a putut sa faca sex cu mine. dar m-a obligat sa fac sex oral cu el... apoi si cu prietenul lui. a fost un cosmar ce s-a intamplat atunci.nu voi uita never. apoi in urmatoarele zile ma tot cauta... voia sa ma violeze... le-a spus si unor prietene de-ale mele ca, cand ma vede ma duce in padure si ma violeaza.cryingau aflat si cei din clasa la mine. dar am negat si m-au crezut.nu stiu ce sa fac.si acum a trecut un an, si cand il vad imi bate inima fff tare si mi se face pielea de gainacryingnu stiu ce sa fac...nu stiu daca inca mai vrea sa ma violezecryingnu stiu, vreau sa trec peste teama asta si nu stiu cum. ajutati-ma va rog.mentionez ca aveam 14 ani si el 20.acum am prieten de vreo 11 luni.nu stie ce s-a intamplat intre mine si alex. el il cun pe alex.as vrea sa-i spun dar nu stiu cum va reactiona nu vreau sa se desp de mine.am incredere in el.va rog ajutati-macrying((...mersi anticipatcrying

17 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Îmi pare rău că a trebuit să treci prin asta. Fă în aşa fel încât să fie ultima oară când se întâmplă. Nu ai cum să schimbi trecutul, dar poţi face în aşa fel încât în viitor să nu te mai expui anumitor riscuri. Părerea mea este că ar trebui să îi spui prietenului tău despre ce s-a întâmplat... Nu neapărat cu lux de amănunte, dar spune-i. O să înţeleagă anumite lucruri despre tine şi ar trebui să te susţină. Te sfătuiesc să le spui şi părinţilor tăi pentru ca în cazul în care va mai încerca ceva alex să îl băgaţi în inchisoare. Sincer! Nu are ce cauta în libertate. >big grin

| noname_3387 a răspuns:

sad nu trebuia sa te duci la el acasa.si asta era pentru binele tau.pnm.il cunosteai de o zii. 2.straight face in fine.si.daca iubitul tau tau te iubeste, nu te va parasi pentru asta. k n e vina ta. Si poate.va avea my multa grija de tine.Si daca ati facut`o.thinking va fi my delicat.etc.

take carewinking

| noname_3387 a răspuns:

sad nu trebuia sa te duci la el acasa..si asta era pt binele tau..pnm..il cunosteai de o zii..2..straight face in fine..si..daca iubitul tau tau te iubeste,nu te va parasi pt asta..k n e vina ta. Si poate..va avea my multa grija de tine.Si daca ati facut`o..thinking va fii my delicat..etc.

take carewinking

| noname_3387 a răspuns:

sad nu trebuia sa te duci la el acasa..si asta era pt binele tau..pnm..il cunosteai de o zii..2..straight face in fine..si..daca iubitul tau tau te iubeste,nu te va parasi pt asta..k n e vina ta. Si poate..va avea my multa grija de tine.Si daca ati facut`o..thinking va fii my delicat..etc.

take carewinking

| yuli10 a răspuns:

La 14 ani erai foarte mica si cred ca au considerat ca va fi usor sa profite de tine. nu vreau sa te fac sa te simti prost sau sa arunc vina asupra ta, caci ei sunt cei care au gresit, asta e clar. dar ma intreb la varsta de 14 ani, tu ce cautai cu unii de 20 intr-un bar; si apoi ca ai zis ca in scara de bloc nici macar nu voiai sa il saruti, de ce ai acceptat sa mergi cu el acasa la prietenul lui?
trebuie sa inveti sa traiesti cu trecutul tau, si poate daca vei spune cuiva, de exemplu prietenului tau, o sa te simti mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Explică-i prietenului tău ce s-a întâmplat. Mai bine află de la tine decât de la alte persoane.
Apoi, dau vina un pic și pe tine. Nu trebuia să te duci la el acasă. De fapt, nici nu trebuia să te combini cu el dacă nu-ți plăcea doar pe sistemul "2prietene ale mele il cunosteau si imi spuneau sa ma combin cu el ca e de treaba e de gasca"
P. S.: Acum câți ani ai? Atunci aveai 14, a trecut un an, acum ai 15. Atunci ERAI virgină, deci acum la 15 ani nu mai ești? Nu te văd drept o fată cuminte, deci am motive suficiente să dau vina și pe tine.

| Ingerasull99 a răspuns:

NU inteleg de ce voi fetele de 14 15 16 ani va uitati la baietasi de 20 22 si varste inaintate, frate esti copil vezi-ti de jocurile tale si jucarii, nu esti prima si ultima care se plange ca a fost victima unei agresiuni sexuale, chiar daca faceai sex cu el de buna voie puteai sa il acuzi de viol sau alte din astea si tot facea parnaie. o fosta prietena a patit asa, dar a ea a facut-o de buna voie dupa care s-a razgandit cel putin asa zicea ea, zile alor tai, poti sa ii zici si prietenului, dar oricum nu are ce sa ii faca!

| Parintele a răspuns:

Nu trebuia sa te duci acasa la el? Dar cred ca te-a mancat in cur. Si inca o chestie :de ce nu te-ai dus la politie?! TREBUIA sa-l denunti si sa-l bagi in puscarie in cazul in care s-a intamplat asa cum zici tu. De ce nu ai facut asta? De ce nu ai vb cu parintii tai despre asta?

| CevaNormal a răspuns:

Mda... o situatie infioratoare, in primul rind trebuia sa te duci la politie...ca baietii de acolo avea sa-i faca viata un cosmar, si cei de la bulau avea sa aiba grija de el ca de un baitel de 20 virgin. Si acum daca te mai ameninta sau ceva din genul asta, sau ai temeri du-te la politie si lasa o cerere unde sa fie indicat cazul, si conditia ca daca ti se intimpla ceva (doamne fereste) si stie despre ce e vorba. Evident ca prietenul tau trebuie sa stie ca cineva te deranjeaza, si daca va fi momentul ii vei spune totul, si daca reactioneaza neadecvat atunci il iai de mina si il pui sa citeasca ce scrie lumea aici. multa bafta

| zanabuna a răspuns:

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.sad. dar tu trebuia sa ii spui cuiva depre asta si sa mergeti la politie. tu ai stat si ink stai cu frica, ca poate intr-o zi vrea sa te violeze. spune-i prietenului tau despre aceasta intamplare, fara sa iti fie teama sau rusine, daca te iubeste o sa-ti fie alaturi, o sa il puna la punct pe tipul alahappyesti si u putin vinovata,,, daca nu il placeai nu trebuia sa mergi la pr lui acasaa.baietii sunt f smecheri si profita din plin de minorele care nu gandesc...

| AndutzaAndu a răspuns:

Foarte urat.Pai vb cu prietenul tau despre asta.Este mai bine sa afle de la tine.nu trebuia sa te duci acasa la el daca nici macar nu te simteai atrasa de el.si trebuia sa-ti dai seama ca daca atunci cand a vrut sa te sarute fortat trebuia sa-ti dai seama ca cv nu e in regula si-apoi diferenta dintre voi ii cam mare... tu acum sa zicem ca ai 15 ani si el poate are 21... 6 ani...nu crezi ca-i cam mare pentru tine? eu cred ca acel mai bine e sa ai un pr care sa aiba varsta apropiata de a ta...cred ca a fost un pic si vina ta, pentru ca tu ai mers din prima cu el acasa la el si dupa vreo 2 zile parca.Imi pare rau pentru tine, trebuie sa treci peste asta si sa incerci sa uiti.si alta data analizeaza mai bine omul pe care-l ai in fata pentru ca aparentele pot insela...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te va santaja ca ii spune el, prietenului tau ca ti-adat m. e el si prietenul lui.de ce nu te-ai dus la politie? sexul poate fi probat cu dovezi. da parintilor tai de ce nu le-ai spus? fiindca nu stiau pe unde umbli tu.acum daca esti santajata de el, trebuie sa stai singura la p. a fiindca afla prietenul tau ce ti-a facut. daca-i spui tu prietenului tau te va parasi si va vrea probabil sa-i faci si lui un oral.deci din prostie ai ajuns aici. spune-i prietenului tau cu cine umbla si daca te iubeste bine daca nu te iubeste se va da mare in gasca fiindca tea parasit. iar tu fii atenta in viata ca nu tot ce zboara se mananca. o fiinta draga mie a patit la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aa. despre prietenele tale.nu m-ar mira sa fie mai mari decat tine si ele sa-i faca lui rost de gasculite. iar tun ai pus botul la vrajeala lor si la s... a alora.scuzami expresiile dar mie imi vine asa; tie sa-ti dau o bataita buna. iar lor sa le fac ce ti-au facut ei tie. si prietenelor tale la fel.fiindca sunt sigur ca nu sunt straine de ce ti s-a intamplat.

| liz23 a răspuns:

Timpul nu il poti da inapoi dar prezentul tine de tine. E greu sa ai de aface cu dobitoci dar fi tare, incearca sa vorbesti cu cei care tin la tine pentru ca te vor ajuta cu siguanta. Daca cel de langa tine te iubeste si ai incredere in el, nu fugi de ceva care la un moment dat te poate prinde din urma.Infrunta situatia si infruta pe cel care merita sa i se bage mintile in cap. Nu te izola pentru ca nu va disparea frica. Incearca sa fi puternica pentru tine!

| anonim_2791 a răspuns:

Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva ar fi bine sa ii povestesti prietenului tau ce s-a intamplat ca daca te iubeste cu adevart o sa te inteleaga si o sa te ajute si proteja de alex sa nu iti faca nimica

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu trebuia sa te duci la el acasa si mai ales ca nu-l cunosteai si in al doilea rand ar fi trebuit sa le spui parintilor tai si sa anunte politia straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ce crezi nu-ti fie frica intodeauna exista o modalitate si crede-ma ca stiu prin ce treci