In nici un caz sexul nu se face ca "e la moda". Ce naiba? Asa vrei sa iti aduci aminte de prima relatie? Cu unu care nu te atrage si cu care ai facut-o doar ca sa intri in randul lumii? 16 ani e o varsta frageda. Esti inca mica. Daca aveai 23, 24, 25 si inca erai virgina intelegeam sa fii putin ingrijorata dar la 16 ani? Pe bune acum! Nu inteleg de ce te grabesti. Sexul nu e o joaca si nu se schimba odata cu moda. Tu singura spui ca baiatul asta nu iti place asa mult...asa ca pentru ce? Doar ca sa poti fi si tu considerata o panarama de 16 ani ca prietenele tale? Si asta nu vine de la mine, eu nu am nici o problema cu alegerile oamenilor. Dar trista realitate este ca asa vei fi catalogata In schimb ai sa vezi ca daca mai ai rabdare, sunt foarte multe persoane care apreciaza o femeie cuminte si prefera sa fie asa si nu o dezmatata
Asa este, ai mare dreptate, dar in ziua de azi toti baietii vor cam acelasi lucru...si ma gandesc ca asa ma sa ii pierd pe toti, recunosc gandul meu este tot la fostul prieten, si sunt convinsa ca si el se mai gandeste macar in treacat la mine, dar pacat ca nu am mai putut continua.
Daca nu te simti atrasa de el, nu are nici un rost sa iti incepi viata sexuala numai sa fi in rand cu celelate fete, mai bine te pastrezi pentru cel care o sa-l iubesti si te iubeste nebuneste
Prin simplul fapt ca ai postat aici e clar ca nu esti pregatita sa o faci cu el. Nu iti incepe viata sexuala, esti mica, iti poate deregla sanatatea..Mai asteapta, atat timp, cat si baiatul potrivit.
Multa bafta!
Nu trebuie sa faci sex cu actualul tau prieten, doar pentru a avea subiect discutie cu prietenele tale. Trebuie sa faci sex cu un partener pe care-l iubesti si ai incredere si trebuie sa te informezi despre tot ce implica sexul ( contraceptie, BTS). Nu dispera, ai doar 16 ani.
Daca visul tau este de a deveni femeie, fa-o. Fiecare om are idealurile lui. Tu ai marea sansa sa ti le indeplinesti.
Multumesc pentru fundita. Sper sa faci mereu alegerile corecte si sa iti asculti mereu instinctele, ca in cazul de fata. Pentru ca si tu in sinea ta stiai tot ce ti-am spus eu
Buna,daca nu esti atrasa de el nu face sex.Nu o face doar ca prietenele tale nu mai sunt virgine,mai tarziu o sa regreti,intai gaseste un baiat care iti place fii sigura ca relatia este serioasa iar dupa poti face sex,doar nu crezi ca baiatu cu care esti acum are in cap sa te ia de sotie,adica sa vrea un viitor cu tine, baiatu traieste clipa la fel ca celalalt vrea sex, a vazut ca nu are sanse a plecat, asta nu e un capat de lume pentru tine si sa faci comparatii mereu intre ce a fost si ce ai in acest moment. Uita trecutul traieste in prezent! iar despre sex gasesti pe toate site-urile, doar sa ai timp si curiozitate sa te documentezi! bft :*
HappynewCenusa întreabă: