| cristinabab a întrebat:

Buna

Nu stiu daca am o problema sau nu iar daca e o problema cum sa o rezolv. Mereu sunt atrasa de baieti/barbati, vreau sa ii am in pat dar apoi dupa ce ii am incep sa fiu atrasa de altcineva. Nu pot sa fiu stabila sa imi placa si mie un singur baiat si incep si eu o relatie serioasa. In plus daca sunt refuzata ( am patit de curand sa fiu refuzata de ginecologul la care am mers) imi doresc doar sa ma razbun cumva desi omul nu are nicio vina are peste 30 de ani si probabil familie si copil dar arata foarte bine si il doream si inca il doresc dar m-a blocat peste tot. De ce mi se intampla asta? Atrag baieti foarte usor dar ma plictisesc rapid de ei. Cum sa devin mai stabila?

Multumesc si un an nou fericit tuturor!

44 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu ai cum sa devi mai stabila daca nu iti doresti sa devi mai stabila, la cum expui situatia inca iti doresti aventuri, nu iti doresti un singur barbat, esti curioasa sa cunosti mai multi, ai spus-o chiar tu.

| cristinabab explică (pentru MarianWLF):

Eu imi doresc sa ma schimb dar nu stiu cum sa fac asta. Daca vad un baiat care imi place, vreau sa il am dar dupa ce il am, se diminueaza rapid dorinta aia si apoi vad altul... poate sunt eu stricata nu stiu.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Mergi la un psiholog (preferabil femeie!) ca să rezolvați împreună această problemă.

| cristinabab explică (pentru mihai69):

Am fost la psiholog dar tot in situatia asta sunt. Sa zicem ca am inteles ca am cumva o problema dar nu am inteles si cum o rezolv

| mihai69 a răspuns (pentru cristinabab):

Atunci caută un psiholog mai priceput.

Unde sa il caut? cum imi dau seama daca este priceput?

| mihai69 a răspuns (pentru cristinabab):

Mă tem că aici merge mai degrabă „trial & error"; chiar dacă ai găsi recenzii elogioase pe undeva despre unul sau altul, acest domeniu e foarte influențat de legătura terapeut-pacient. Uneori e o simbioză și tratamentul este eficient, alteori... nu.

Inteleg..multumesc

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Waw, cata introspectie!

"Cum sa devin mai stabila?"
Aici e vorba de ceva MUUULT mai grav decat lipsa de stabilitate. Posibil tulburari de personalitate.
Te-ai gandit sa stai de vorba cu un psiholog?
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

Răspuns utilizator avertizat
| Invictusman2025 a răspuns:

Un psiholog te poate stabiliza

| Kufu95 a răspuns:

Nu e o noutate asta, așa e lumea, de orice lucru pe care îl ai te plictisești la un moment dat, așa e și cu oamenii. Apropo, bine ți-a făcut doctorul, adică el te refuză și tu vrei să te mai și răzbuni, acceptă situația. Asta cu timpul se rezolvă când mai crești și îți vei da seama că ai nevoie de cineva suficient de matur pentru tine.

| cristinabab explică (pentru Kufu95):

Doctorul a fost vinovat.De ce te porti dragut cu o fata si ii dai de inteles ca o placi daca nu vrei nimic cu ea? Mi-a dat si numarul lui cu pretextul de a ii scrie orice s-ar intampla in timpul tratamentului dar sigur a fost doar un pretext ca sa ii scriu iar apoi cand i-am scris si i-am dat de inteles ca as vrea ceva sexual cu el m-a refuzat. Si se si ingrijeste, merge la sala ca are niste muschi de zici ca e actor din filme si e si foarte inalt. Daca arati atat de bine nu trebuie sa fii fidel, trebuie sa se bucure de tine mai multe fete laughing). Chiar m-a suparat..de asta as fi vrut sa ma razbun cumva pe el mai ales ca imi si refuza programarile ma redirectioneaza la o colega a lui. nici nu cred ca are voie sa faca asta.

| Kufu95 a răspuns (pentru cristinabab):

Tu ai impresia că lumea se învârte în jurul tău, cum ar fi să se dea la tine un băiat pe care tu nu îl placi şi îl refuzi şi el totuşi să continue să te caute şi să mai şi vrea să se răzbune, nu cumva îți va da o impresie că nu e ok ce face şi că nu ştie să accepte un refuz? Faptul că se poartă doctorul drăguț cu tine din politețe nu justifică că îşi doreşte nimic sexual, dovadă că te-a şi blocat. Nu are nici o importanță cum arată, asta este ceva subiectiv şi totodată tot nu este un motiv să îți dea impresia că trebuie să sari pe el, chiar dacă el nu îşi doreşte asta după cum vezi. Nu dictezi tu cum să fie viața omului, poate vorba ta are familie şi copil şi chiar îi iubeşte, de ce trebuie să se destrame tot, că nu poți tu înţelege că el deja pe altcineva doar pe motivul că arată bine? Poate la un moment dat te vei mai maturiza cum am mai răspuns şi vei da de băieți cum te comporți în momentul de față, chiar sunt curios dacă îți va conveni tu să fi fidelă bărbatului tău şi el să dea la alte femei şi să afli, să vedem dacă îți va plăcea. Eu zic să accepți situația până nu se ajunge la ceva mai rău şi să întâlneşti un băiat ok şi în primul rând să nu te refuze.

Sunt obisnuita sa nu ma refuze barbatii/baietii si pur si simplu nu imi place sa fiu refuzata de ei, simt ca mor numai cand ma gandesc cat de mult il doresc si el pur si simplu a zis nu. Nu mi-ar conveni sa fiu inselata, nu ii place nimanui dar genul asta de barbati care arata asa ar trebui sa nu se dedice niciodata unei singure femei, pur si simplu nu este cinstit sa se bucure doar una de asa ceva.

Probabil ca am inteles eu gresit modul lui de a se purta cu mine. Eu la ginecolog am avut parte de experiente traumatizante dar el a fost foarte empatic si foarte dragut cu mine si mi-a explicat intreaga procedura si a fost calm si rabdator. La final mi-a dat numarul lui de telefon ca sa il contactez daca am probleme sau intervine ceva. Probabil ca asa da tuturor pacientelor dar eu am considerat ca vrea sex cu mine. Am fost proasta? poate ca da.dar si el a dat de inteles ceva...
Mi-a trecut insa, stiu ca nu pot sa ma bag asa peste om...dar am ramas frustrata

| Kufu95 a răspuns (pentru cristinabab):

I-auzi, ești obișnuită cu așa ceva, eh, uite că există și bărbați care sunt fideli femeilor lor, și asta cu arătatul ți-am mai spus este ceva subiectiv, indiferent de cum arată, el a spus nu, asta e acceptă ideea. Ai spus și tu că ți-a dat numărul de telefon doar când ai probleme de natură medicală. Proasta nu ești, dar trebuie să te obișnuiești când ți se spune nu, păi e nu, dragoste cu sila nu se face. Eu sper să treci peste și să găsești un băiat fain, din asta probabil ai învățat ceva.

Stiu ca ai dreptate dar dorinta si frustrarea raman acolo. Pur si simplu as vrea sa il am macar odata

| annonimaaaa555 a răspuns:

Este posibil să experimentezi o combinație de nevoia de validare, dorința de aventură și dificultatea de a te angaja emoțional într-o relație pe termen lung. Sentimentul de plictiseală sau dorința de a „razbuna" pe cineva poate fi legat de nesiguranță emoțională sau de o relație problematică cu intimitatea și atașamentul.Este recomandat să discuți aceste sentimente cu un psiholog, care te poate ajuta să înțelegi mai bine motivele din spatele comportamentului tău și să găsești modalități sănătoase de a-ți gestiona emoțiile și relațiile.

| cristinabab explică (pentru annonimaaaa555):

Poti sa iti dai si tu cu parerea? am nevoie de pareri ale unor oameni ca pe AI puteam sa intreb si eu.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru cristinabab):

Paiti-am zis care e parerea mea
Sa zic mai simplutongueoate sa fie de la traume sau vrei atenție sau pur si simplu ju ai gasit un barbat pe masura ta. Da, e normal sa îți traiesti viata, sa vrei sa experimentezi(cu mai multi) dar dupa un timp ar trebui sa te asezi langa cineva(Părerea mea) sau poți sa continui. Da oricum. Daca tu vrei sa stai cu cineva si nu poți pur si simplu atunci na...eu as merge la psiholog sa vad de ce sunt asa fiindcă asta vine de la psihic

| cristinabab explică (pentru annonimaaaa555):

Mersi. dar cum pot schimba asta? Pur si simplu mereu e mai bun ala pe care il vad decat ala cu care sunt in relatie. Atractia sexuala de inceput, momentul ala in care il descoperi pe celalalt sunt cele mai intense pentru ca mai apoi sa dispara din magia aia.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru cristinabab):

Asta doar tu știi...trebuie sa te controlezi. Încearcă să îți faci o relație cu cineva si mereu faceti ceva nou(sexual ma refer daca te atrage)poate pur si simplu esti genul de om caruia ii e mai bine fiind singur si ii place sa experimenteze. Daca vrei sa schimbi ceva, doar tu poti cu autocontrol

| AdeA1991 a răspuns:

Draga mea, imi suna ca si cum ai fi la vanatoare.

ia cauta tu si citeste despre dinamica hunter/prey in relatii si vezi daca nu te identifici cu situatia.

| cristinabab explică (pentru AdeA1991):

Multumesc, o sa citesc

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AdeA1991):

O trimiti sa citeasca...crezi ca e genul? laughing)

| DonJuan50 a răspuns:

Tu ești genul de femeie player.
Va fi foarte greu să te stabilizezi pe un bărbat.
Acum nu știu câți ani ai, dar cel mai bine ar fi să discuți cu un psiholog pentru această problemă.

| cristinabab explică (pentru DonJuan50):

Am fost la psiholog, dar doar am constientizat ca e o problema.

| DonJuan50 a răspuns (pentru cristinabab):

Eu cred că nu ți-ai găsit un partener pe măsura ta.
Un om care să te atragă la toate capitolele.

Problema e ca ma atrag, chiar am avut exact baietii pe care i-am vrut cu doar 2 exceptii, amandoi oameni trecuti de 30 de ani ( eu am aproape 22). Este totul intens la inceput, apoi cand dispare intensitatea aceea, incep sa caut iar...

| DonJuan50 a răspuns (pentru cristinabab):

Eu am 30 laughing)).
Poate m-aș încadra în tiparul căutat de tine laughing)

Cine stie. Multi inainte!

Ai sotie si copii?happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru cristinabab):

Ai primit sfaturi si le-ai dat oamenilor cu flit! Mie mi-ai marcat raspunsul ca nefolositor.
Aici admiti singura ca toata constientizarea ai facut-o cu ajutorul psihologului. Ceea ce e normal, pentru ca nici sa te privesti singura in oglinda nu esti in stare!
Daca tot ceri sfaturi, macar asculta de ele!

| anonim180018001 a răspuns:

Te accept eu asa
Insta drgdrgt2

| Kufu95 a răspuns (pentru anonim180018001):

Eu zic mai bine să vi cu o soluție aici şi mai bine trimite-i mesaj în privat cu insta-ul.

| anonim180018001 a răspuns (pentru Kufu95):

Dacă mergea sa ii trimit în privat, i-as fi trimis