Sunt obisnuita sa nu ma refuze barbatii/baietii si pur si simplu nu imi place sa fiu refuzata de ei, simt ca mor numai cand ma gandesc cat de mult il doresc si el pur si simplu a zis nu. Nu mi-ar conveni sa fiu inselata, nu ii place nimanui dar genul asta de barbati care arata asa ar trebui sa nu se dedice niciodata unei singure femei, pur si simplu nu este cinstit sa se bucure doar una de asa ceva.
Probabil ca am inteles eu gresit modul lui de a se purta cu mine. Eu la ginecolog am avut parte de experiente traumatizante dar el a fost foarte empatic si foarte dragut cu mine si mi-a explicat intreaga procedura si a fost calm si rabdator. La final mi-a dat numarul lui de telefon ca sa il contactez daca am probleme sau intervine ceva. Probabil ca asa da tuturor pacientelor dar eu am considerat ca vrea sex cu mine. Am fost proasta? poate ca da.dar si el a dat de inteles ceva...
Mi-a trecut insa, stiu ca nu pot sa ma bag asa peste om...dar am ramas frustrata
Eu am 30 )).
Poate m-aș încadra în tiparul căutat de tine )
Mă tem că aici merge mai degrabă „trial & error"; chiar dacă ai găsi recenzii elogioase pe undeva despre unul sau altul, acest domeniu e foarte influențat de legătura terapeut-pacient. Uneori e o simbioză și tratamentul este eficient, alteori... nu.
Asta doar tu știi...trebuie sa te controlezi. Încearcă să îți faci o relație cu cineva si mereu faceti ceva nou(sexual ma refer daca te atrage)poate pur si simplu esti genul de om caruia ii e mai bine fiind singur si ii place sa experimenteze. Daca vrei sa schimbi ceva, doar tu poti cu autocontrol
I-auzi, ești obișnuită cu așa ceva, eh, uite că există și bărbați care sunt fideli femeilor lor, și asta cu arătatul ți-am mai spus este ceva subiectiv, indiferent de cum arată, el a spus nu, asta e acceptă ideea. Ai spus și tu că ți-a dat numărul de telefon doar când ai probleme de natură medicală. Proasta nu ești, dar trebuie să te obișnuiești când ți se spune nu, păi e nu, dragoste cu sila nu se face. Eu sper să treci peste și să găsești un băiat fain, din asta probabil ai învățat ceva.
Stiu ca ai dreptate dar dorinta si frustrarea raman acolo. Pur si simplu as vrea sa il am macar odata
Waw, cata introspectie!
"Cum sa devin mai stabila?"
Aici e vorba de ceva MUUULT mai grav decat lipsa de stabilitate. Posibil tulburari de personalitate.
Te-ai gandit sa stai de vorba cu un psiholog?
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Ai primit sfaturi si le-ai dat oamenilor cu flit! Mie mi-ai marcat raspunsul ca nefolositor.
Aici admiti singura ca toata constientizarea ai facut-o cu ajutorul psihologului. Ceea ce e normal, pentru ca nici sa te privesti singura in oglinda nu esti in stare!
Daca tot ceri sfaturi, macar asculta de ele!
Surpriza! )
Sau pentru cei cu tulburari de personalitate.
Plictiseala, vrei ceva nou... as fi zis narcisism.
Dar dupa cum vrei sa te razbuni pe cei care te refuza, as pune pariu pe psihopatie.