| MariaS98 a întrebat:

Bună. Nu știu dacă mai folosește cineva asa ceva, dar am nevoie de un sfat.
Ce sa fac sa trec peste rușine și sa ma duc la soțul meu pentru sex? Îmi este rușine sa ii fac și oral. Nu am mai făcut și îmi este jenă sa nu râdă de mine.
Ceva sfaturi cum va duceți voi la soții vostrii.
Mulțumesc!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alecsandru322 a răspuns:

Depinde de relația voastra. Dar cum de vrei sa faci asta?

| Paul754880338 a răspuns:

Nu contează cum și când faci primul pas înspre el, contează motivul pentru care amâni sa o faci și mai mult contează faptul ca distanta dintre voi se mărește cu fiecare zi de amânare. Motivul îl știi doar tu și doar tu îl poți analiza, în timp ce cauza distanței pe termen lung este o cauza certa a acestei situații și va fi finalul relației. Răspunsul deci este la tine. Întrebarea este "de ce?" ai ajuns în aceasta situație bănuind ca nu a fost asa mereu.

| dullcat a răspuns:

Cum adica nu stii daca mai foloseste cineva asa ceva? Incep sa cred ca intrebi la misto. Daca la penetrare, in timpul sexului, nu ti-e jena, atunci ai 0 motive sa-tie fie la sexul oral.Actul e despre placere si intimitate, de a oferi si a primi.Nu dai interviu pentru filmele xxx, stai calma.

| Cavaler001 a răspuns:

Nu trebuie sa-i ceri voie pentru sex. Poti sa-i spui si direct si-i va placea sigurwinking Nu trebuie ca doar barbatul sa initieze o partida de sex. Poti sa-i atingi si penisul cu mana prin pantaloni sau sa de dai cu fundul pe langa el..si va intelege ca ai chef de sex happy
Lui sigur ii va placea sa-i faci si oral. Poti sa incepi in joaca sa-l sarutiwinking