anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daca prietenul meu ma iubeste sau tine la mine.
E primul meu prieten si la inceput de rel nu am vrut sa il sarut (ii dadeam doar pupici ) insa el a asteptat vreo 2 luni si ceva pana sa il sarut. Dupa aceea a intervenit o problema:dupa 6 luni de relatie in care ne vedeam o data pe saptamana sau de 2-3 ori cateodata(f rar) a incercat sa imi puna mana pe sani si nu l-am lasat, a incercat si a 2-a oara tot nu l-am lasat. Dupa aia mi-a zis ca mai bine ramanem amici si ne vedem ca amici, iar eu i-am zis ca mai bine ne despartim definitiv si nu mai ramanem amici, el a zis ca nici asa nu e bine, deci nu ii convine nici sa ne despartim, si a mai zis ca stia el ca cu mine va fi mai greu ca sunt mai mica si ca poate mai bine nu se combina cu mine... A spus ca el la 22 de ani are nevoie si sa il las sa ma mangaie nu poate numai cu un sarut si a mai zis ca ma astepta pana dupa 18 ani sa facem sex. I-am zis ori se comporta altfel si ne vedem un pic mai des ori ne despartim si el a zis ca sa aleg eu ce facem si ca el ma intelege totusi ca stie cum e sa suferi din iubire.Si a ramas sa mai fim impreuna.
PS:a inceput o facultate pentru ca altfel eu nu eram de acord sa fiu cu el din cauza parintilor ca ar fi zis ca e nu stiu cum daca nu face o faculta...si acum face o faculta
Intrebarea mea este:credeti ca tine la mine? el mi-a zis ca ma iubeste si tine la mine dar nu stiu...
Eu am 17 ani.

14 răspunsuri:
| ivona a răspuns:

Tu il iubesti pe el? Daca l-ai iubi ai avea incredere in el.Cred ca el ti-a demonstrat deja cat te mult te apreciaza si te respecta.Altul in locul lui te-ar fi presat in fiecare zi sa faceti sex si mai ales nu ar fi inceput o facultate, doar pentru a le face pe plac parintilor tai.Esti norocoasa ca ai intalnit acest baiat, dar te rog sa fii atenta sa nu-l pierzi, baietilor nu le plac fetele care nu au incredere in ei happy

| dyna_1486 a răspuns:

Parerea mea e ca.nu tine la tine.nu te porti asa cand tii cu adevarat la cineva.stii.e logic ca el, ca sa obtina ce vrea. spune ca te iubeste si multe altele.dar.toate astea le face cu un scop.si nu pentru ca te iubeste.cum sp el.nu a vrut sa va despartiti definitiv pentru ca ar fi pierdut orice sansa ca sa mai obtina ceva.probabil s-a gandit ca daca ramaneti amici.tu.tot o sa cedezi pana la urma si o sa accepti sa fiti iar impreuna.si.asa ai si facut. daca nu ma insel... sper ca nu aberezbig grin.anyway.nu cred ca a inceput el facultatea doar pentru a le face pe plac alor tai.cred ca.doar te-a facut sa crezi asta.eu zic sa te gandesti mai intai la tine.nu doar la ''nevoile''lui.nu ceda daca nu te simti pregatita. o sa regreti mai tarziu.si acum, tu ce crezi. te iubeste sau nu? nu trebuie sa-mi rasp mie.gandeste-te tu.si o sa-ti dai seama si singura ce vrea el, mai exact d la tinewinkingBafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar tu tii la el? Pai e normal ca tii, daca s-a dus si la facultate.Doamne ce am putut sa intreb.

| Razvan a răspuns:

Fenomenal tipul.Isi urmareste constant interesulraised eyebrows
Iti zice ca te iubeste dar ti-o demonstreaza? Sau doar numara zilele pana o sa faci 18 ani ca sa puteti face huta-huta pentru ca deocamdata daca ar face sex cu tine ar fi o infractiune si ar putea plati pentru asta penal?
E viata ta, faci ce vrei dar asuma-ti consecintele pentru ca nu sti ce ii poate capul si nu vrei sa fi dezamagita de cum pasesti in varsta maturitatiiwinking

| Viuvi a răspuns:

Daca te iubeste, noi nu-ti putem spune! Tu ce simti? Te iubeste sau nu? E normal in unele momente sa ai dubii insa daca acestea nu trec inseamna ca e ceva in neregula cu dragostea pe care i-o porti lui!
Cum el te intelege pe tine, si tu trebuie sa il intelegi pe el asa ca, daca a vrut sa-ti puna mana pe sani dupa 6 luni de relatie nu mi se pare prea exagerat! Totusi are 22 de ani. Si baietii sunt niste fiinte umane! Nu te gandi numai la tine...

| myrazvy a răspuns:

Pai nu inteleg ce vrei tu, el ti-a dovedit ca te iubeste ca te respectta, dar tu nu, ce mai vrei mai mult de atat, a zis ca te asteapta pana faci 18 ani, nu stiu cum de te-a prins vremea asta virgina, dar in fine.
Si daca te mai pipaie putin asta nu inseamna ca te dezvirgineaza sau te violeaza, e normal sa mai aive si momente de exitare.

| ramonaky25 a răspuns:

Buna! Parerea mea este sa nu te grabesti cu nimic.esti inca micuta si ai destul timp sa experimentezi dragostea in toate formele ei. e dreptul tau sa astepti atat cat simti ca ai nevoie, iar el, daca te iubeste te va intelege si te va astepta. Sper ca am reusit macar putin sa te ajut...multa bafta

| anna_1021 a răspuns:

Intr-un fel eu zic ca tia dovedit ca te iubeste. A inceput pentru tine o facultate, dar si pentru el ca parintii tai sa va lase sa continuati relatia, dar tu stii cel mai bine pentru ca tu il cunosti

| Smarandica a răspuns:

No lasa dragaphbbbbt ca Facultatea o facut-o nu pentru ca asa accepta parintii tai ginerele.ci pentru ca o sa-l ajute in viataphbbbbt Si daca te iubeste
nu prea stiu.deoarece nu cunosc asa bine situatia. dar din cate am obs. daca insista chiar asa ins ca nu te prea iubeste.si mai ales avand in vedere faptul ca ti-a zis prima data sa fiti amici. wtf
baieti mai sunt.tongue
Profita pana esti tanara>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A mers la facultate doar pentru tine? asta e bine... posibil ca tine la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o relatie asemanatoare dar pe mine nu ma lasa tati sa stau cu el dar eu tot stau s avem 2 ani de cand suntem impreuna mi-a pus mana pe sani dar asta nu inseamna ca sa si culcat cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa dragoste fierbinte cu el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca da pentru ca a vrut sa ramaneti prietenii daca nu il interesa va des definitiv si gata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hm hai sa iti zic si povestea mea.happy e orecum aseamanatoare.Am o relatie de 4 luni cu un baiat de 20 de ani, eu voi face 18 in februarie. el este un baiat foarte atractiv, simpatic, prezentabil si toate alea.Eu,poti sa ma acuzi de lipsa de modestie, dar nici un tip nu s-ar face de ras cu mine.big grin, deci am destule posibilitati. Ideia e cam asa...ma simt extrem de atrasa fata de el, ba chiar am inceput sa tin f mult la el.Nu am chiar o sclipire din aia in ochi cand ne vedem. dar eu de sex feminin fiind dau mereu vina pe el...big grin consider ca pasiunea lui petru jocurile pe calculator este prea intensa straight face uneori sta ore in sir, ba chiar toata ziua si se joaca la calculator. Este foarte deranjant, desi la inceput am intrat in relatia asta constienta ca asa va fi, dar am trait cu speranta ca il voi schimba un pic si voi face asa fel incat sa aiba timp si pentru.mine.Inca se pare ca speranta mea a fost in van.Prietena mea cea mai buna este sora lui, deci inevitabil cand merg la ea, stau si cu el.Am petrecut sarbatorile impreuna si a fost destul de bine, chiar m-am simtit minunat, desi s-a imbatat destul de tare si bineinteles ca m-a scos din sarite, dar am trecut peste si l-am lasat sa faca ce vrea. Acum dupa cele 4 luni se pune problema ce voi face mai departe, nu sunt hotarata deloc in privinta lui.NU vreau sa pierd ce am pentru el, doar vreau sa stiu ca ii pasa si lui de mine si nu ma tine langa el doar pentru. felul in care arat. Vreau sa-l iubesc si asta vine cu timpul dar daca ne vedem atat de rar mi-e frica ca pasiunea dintre noi v-a scadea in intensitate si atunci chiar nu v-a mai fi nimic ce sa ne tina impreuna. UN sfat mi-ar fi de ajutor si l-as lua in calcul big grin