| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Buna
(nu stiu de ce nu mi-a postat toata intrebarea data trecuta. O mai pun o data toata. Va rog sa-mi raspundeti ca nu ce am zis mai devreme era problema)

E vorba de fostul prieten...

Deci eu am fost cu el si apoi ne-am despartit. Am vrut foarte mult sa raman prietena cu el si am incercat sa-l sun la vreo cateva saptamani dupa despartire. Mi-a raspuns o fata atunci si a zis ca e prietena lui, sa-l las in pace. El mi-a dat mesaj ca are prietena si sa nu-l imi sun ca nu vrea sa se certe cu ea

In fine, eu fiind geloasa, am pus un amic sa se dea drept prietenul meu(desi aveam prieten) si sa-i zica sa nu ma mai caute. Fostul s-a enervat si a zis ca ma pune in fata cu prietenul meu si sa neg eu ca nu eu l-am cautat.

Pana la urma a renuntat la ideea lui. Am mai vorbit apoi si mi-a zis ca s-a despartit de tipa aia, si ca daca vreau sa-i dau msj sau ceva nu se supara.

Am mai vorbit noi ocazional pe mess. Apoi aseara i-am dat eu bip si m-a sunat. Nu prea stiam ce sa zic si a zis ca vorbim mai pe larg azi.

Intrebarea mea e asta: Sa-i spun ca de fapt faza cu,, prietenul" a fost o minciuna? Adica imi doresc sa fiu prietena cu el, si el vrea asta. Si cred ca intr-o prietenie e nevoie de sinceritate. Deci. credeti ca se va supara foarte tare?

Răspuns Câştigător
| Mike959 a răspuns:

Daca stii cum sa-i spui si sa-l faci sa inteleaga de ce ai apelat la acest lucru si daca crezi ca te merita cu adevarat va fi ok! Succes

3 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Numai tampenii stiti sa faceti! Of, copiii din ziua de azi sad

| UnZambetTeRog a răspuns:

Eu cred ca va intelege. In plus cred ca isi va da seama ca inca ti la el.happysi ca vreti sa fici prieteni.
Crede-ma merita incercat lucrul acesta.
Insa nu-l lua pe ocolite. Vei face mai mult rau

| LERA_7476 a răspuns:

Sa nu-i zic isi va face o parere proasta despre tine, lasa lucrurile asa cum sunt