Nu ai de ce sa iti faci griji, inca esti mica si in viata treci prin multe. Nu e momentul sa disperi pentru ca dragostea adevarata o vezi gasi pe la 20 si ceva de ani cu acest baiat e doar un inceput si nu vrea sa zica ca va fi ultimul.
Daca pleaca la paris pentru studii ar trebui sa fi mandra ca ai un asfel de prieten[jos palaria in fata lui]aia nu inseamna ca va despartiti,va veti vedea in vacante si plus de asta deia exista internet[webcam],baiatu vrea sa si cladeasca un viitor altii nu au in cap numai barurile, discotecile, etc...fi mandra de asta ca ai langa tine un asemenea baiat...
Nu multe fete au un asemenea prieten. Si dupa cat spui tu ca va iubiti nu se gandeste la viitorul LUI ci la viitorul VOSTRU. Dar stai linistita pentru ca mai ai cel putin un an la dispozitie. O asemenea iubire ce ii porti, in cazul despartirii va fi mai dureros decat sa fiti la distanta. Cunosc pe cineva care a facut ceva asemanator: Iubitul i se muta peste 2 luni in Elvetia si as-a despartit de el; apoi, cand a plecat, si-a dat foc(a supravietuit).
Ceva de gen ampatit si eu si am incercat sa trec peste chiar daca inca o iubeam si tineam la ea.si o visam noaptea etc etc.am incercat sa o uit chiar dac anul puteam si intr-un final mi-a zis ceva de gen "Cristi uitama pentru tot deauna uitama ca mai cunoscut uitama ca mai vazut uita cea fost intre noi 2 si atunci a aparut 1 baiat in care ma tot ameninta ca daca o mia bag in seama imi rupe picioarele pana i le-am rupt eu " asa ca inearca sa treci peste vb mai multe pe mess razor_bmw2010
Pai da are 15 ani si pentru el pe primul loc este scoala, si apoi discoteca.Ma mindresc, ma bucur ca are asa ginduri inainte si bune.Dar stiu ca fara el ma voi pierde asta ma doare
O sa intelegi cand o sa fie plecat...no sa iti mai pese de el scuze cati spun dar asta e adevarul cunosc din experienta iarma cati spun dar incti vb mai mult pe mess razor_bmw2010