Mda... e o tehnica si asta, dar e cu totul diferit cand saruti un baiat sau o fata, daca vrei te-nvat eu.
Nu nu e acelasi lucru pentru ca atunci cand saruti buzele tale si ale partenerului se sug reciproc si se si ling. Poti face un exc cu degetele.
Bineinteles ca nu e aceeasi chestie. Nu stiu daca iti poate spune cineva CUM E trebuie sa te lamuresti tu cum e Cati ani ai daca nu te superi? Si sa nu iti fie frica... emotii cand o faci prima oara
Ar trebui sa te lasi de acest obicei, deoarece pe langa faptul ca e cam stanjenitor, este si in zadar. Logic ca nu e la fel ca si atunci cand ai saruta un baiat, mana e mana Nu-ti fa griji in privinta ca nu stii sa saruti, deoarece, atunci cand va fi momentul, te vei descurca. In acel moment vei sti exact ce trebuie sa faci. Si mie imi era frica mai demult ca ma voi face de ras in fata unui baiat, din cauza ca e primul sarut. Dar totul a decurs bine, si m-am descurcat Am simtit exact ce si cum trebuie sa fac. Succes
Umple un vas mare cu apa si pune ceva miic si ce pluteste in el. incearca sa il iei cu limba. e o varianta te ajuta cat de cat. da mai bine inveti pe moment. o sa stii ce sa faci cand se intampla
Seamana putin.
Misca-ti usor buzele nu le apasa sau incorda.Vei vedea ca nu e mare lucru. Faza cu "nu stiu sa sarut" o spui pentru ca nu ai mai facut-o. Dupa 2-3 saruturi te vei obisnui, iti garantez.
Nu avem cum sa te invatam noi sa saruti. Vei reusi cand il vei saruta pe baiat, deoarece el te va conduce si te va invata sa saruti daca nu sti. Tot ce trebuie sa faci u este sa te relaxezi si sa-i raspunzi sarutului.