anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu sunt un utilizator TPU dar urmaresc de foarte mult timp acest site si intr-adevar sunt impresionat. Dar ca tot omul am si eu o prblema... si speram ca cineva sa ma poate ajuta... cred ca m-am indragostit de o fata din liceu, dar marea problema e ca nu stiu ce sa-i spun; nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea. nu stiu cum sa fac sa o invit undeva, ma pierd tot timpul, am un an de cand m-am despartit de fosta prietena care era cu 3 ani mai mare ca mine... si parca am inebunit nu mai am tupeu de loc, nu stiu ce sa fac. ajutati-ma va rog (daca puteti) Multumesc mult!

5 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Pai mai intai flirteaza cu ea un pic sa nu o iei prin surprindere si sa vezi daca iti acorda atentie, daca iti raspunde la flirt happy
Salut-o zambind, intreab-o ce mai face, ce a facut sambata, daca a iesit pe undeva la discoteca, daca are examene. Fa-te interesat de ea happy
Apoi dupa o vreme intreab-o daca dupa ore vrea sa mearga la un suc, la o inghetata in parc...

| catalin_7841 a răspuns:

Ma scuza-ti ca am pus intrebarea de doua ori happy am crezut ca nu imi merge daca nu imi fac cont. si am trimis-o de doua oribig grinhappy

| rabbit a răspuns:

Vorbeste cu ea! Nu e chiar asa de rau. Nu rezolvi nimic daca stai si te uiti la ea.incearca sa iti recapeti curajul si nu te mai gandi la ce a fost acum e prezentul si e mai important. succes!

| liz23 a răspuns:

Mai intai separa ce a fost cu ceea ce este. Apoi incearca treptat sa vorbesti cu fata respectiva, zambeste, cauta subiectelein comun, ia lucrurile treptat...si ulterior o inviti in oras, atunci ii poti spune ce simti si intre timp, sunt sanse sa-ti raspunda in aceeasi masura.

| Linda a răspuns:

O fata se simte flatata daca cineva arata ca o prefera. Chiar daca nu se hotaraste sa fie cu el. (Normal, daca tipul e cat de cat ok) Ai putea si sa-i scrii o scrisoare scurta de genul Insemni mult pentru mine.