Pai mai intai flirteaza cu ea un pic sa nu o iei prin surprindere si sa vezi daca iti acorda atentie, daca iti raspunde la flirt
Salut-o zambind, intreab-o ce mai face, ce a facut sambata, daca a iesit pe undeva la discoteca, daca are examene. Fa-te interesat de ea
Apoi dupa o vreme intreab-o daca dupa ore vrea sa mearga la un suc, la o inghetata in parc...
Ma scuza-ti ca am pus intrebarea de doua ori am crezut ca nu imi merge daca nu imi fac cont. si am trimis-o de doua ori
Vorbeste cu ea! Nu e chiar asa de rau. Nu rezolvi nimic daca stai si te uiti la ea.incearca sa iti recapeti curajul si nu te mai gandi la ce a fost acum e prezentul si e mai important. succes!
Mai intai separa ce a fost cu ceea ce este. Apoi incearca treptat sa vorbesti cu fata respectiva, zambeste, cauta subiectelein comun, ia lucrurile treptat...si ulterior o inviti in oras, atunci ii poti spune ce simti si intre timp, sunt sanse sa-ti raspunda in aceeasi masura.
O fata se simte flatata daca cineva arata ca o prefera. Chiar daca nu se hotaraste sa fie cu el. (Normal, daca tipul e cat de cat ok) Ai putea si sa-i scrii o scrisoare scurta de genul Insemni mult pentru mine.