Normal ca te place altfel nu ar mai petrece timpul cu tine ar sta cu iubita lui... Mi se pare foarte dragut cum va petreceti timpul. Daca si tie iti place de el de ce nu ii spui ca ti-ar placea sa fi cu el, si nu cred ca a spus chiar in gluma cand te-a intrebat daca vrei sa fi iubita lui.
Funda?
Nu trebuie sa te intrebi daca el te place sau nu; ci trebuie sa te intrebi daca ceea ce faci tu este placut sau nu. (Caci nu te poti scunde spunandu-ti ca nu ai vreo vina).
Sa stii ca o relatie facuta prin destramarea alteia nu este, si nici nu poate fi binecuvantata. La vremea hotarata de Dumnezeu se va mplini cuvantul care spune: " Cum ai facut, asa ti se va face; faptele tale se vor intoarce asupra capului tau." (Obadia.1:15)
Sfatul meu este sa renunti la prietenia cu acest baiat din pricina ca are prietena.
Te place.
Te-aş sfătui totuşi să nu îi oferi nimic până nu se desparte de prietena lui. Asta dacă şi ţie îţi place de el. Ai putea să sfârşeşti ca ea dacă nu ai grijă.
Normal ca te place..de ce si-ar pierde timpul cu tine...la mare doar voi 2 putea merge cu altcineva
Daca te-ar placea s-ar desparti de pr lui... Eu cred ca vrea doar o aventura cu tine. Ai grije ce o sa faci in continuare.