| windrime a întrebat:

nu vreau sa jignesc pe nimeni, va cer doar parerea, spuneti ce credeti daca e serios, chiar ma intereseaza cum ganditi in legatura cu subiectul acesta. Nu credeti ca dragostea la varste fragede e un impediment pentru educatie si studiu, gen in vara cand ai 14 ani, in loc sa citesti super carti stai sa vezi daca iti intalnesti "iubirea"? Oare toate lucrurile se fac la vremea lor, adica ar trebui sa ma simt ca o martira ca vreau sa ma cultiv putin inainte sa ma indragosteasc si sa imi gasesc pe cineva pe la 17-18 ani, decat sa ma agit acum ca nu am o relatie? Am obeservat ca toti sunt diperati sa aiba partener la 15 ani si pe mine ma strezeaza asta, mi se pare ca trebuie sa-mi fac timp si de agatat, la cate am pe cap si unde vreau sa ajung in viata. Mi se pare o prostie, dragostea vine singura nu? Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| anamaria0974 a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere sunt multi copi pe aici care zic ca la 12 ani sau indragostit sa fim seriosi! unde le este copilaria? Mai tarziu poate vor constientiza acest lucru si le va parea rau ca in loc sa isi traiasca copilaria le ardeau de agatat laughing mi se pare ceva anormal dar pana la urma fiecare face ce vrea nu putem sa ii impiedicam noi, putem sa le spunem decat ca gresesc si sa le dam cateva sfaturi atat. Deci sunt de acord cu parerea ta kiss

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate.nu trebuie sa te agiti prea mult. oricum prima dragoste e cea mai inflacarata dar si cea mai dureroasa.deci fii pregatit.o sa suferi dar nu deznadajdui. timpul e un medic foarte bun.si rezolva multe probleme.chiar si o relatie.vine singura cand va veni vremea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate la randul lor, nu sexuiala trebuie sa te intereseze acum, ai lucruri mult mai importante de realizat, cele care se simt cu musca pe caciula sigura nu o sa-ti raspunda