| Alexandrio a întrebat:

Buna Numele meu este Alex am 20 de ani Si sunt Virgin Si sa nu credeti ca sunt timid sau altceva dar dau numai de virgine la varsta mea si fetele de varsta mea ori au prieten ori nu ma baga in seama da... de copile care se indragostesc de mine si nu vor sex sa-mi bag ceva in ia de viata la propriu in fne sa trecem peste asta dar cum frate in ce societate traim sa iti zica o mucoasa de 13 ani auzi nu te cred ca esti virgin eu m-am dezvirginat la 11 ani si sunt mandra... straight face frate raman masca in ce societate traim fete de 15 ani arata de 25

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Cu ce te deranjeaza ca fetele de 13-15 ani se lauda ca nu mai sunt virgine? Poate gasesti si tu una care sa te faca sa-ti pierzi virginitatea.

| Oana92 a răspuns:

Si pe tine ce te deranjeaza de fapt? Ca tu nu ai facut sex sau ca altii au experienta?

| Anonimuserr a răspuns:

E timp şi pentru sex nu dispera. Îţi scoţi tu pârleala mai încolo ai să vezi.
N-aduce anul ce aduce ceasul.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Am sa deduc singur care e intrebarea ta. Vrei probabil o partenera de viata. Dar tu,o cauti macar? Si daca o cauti, unde o cauti? Ce eforturi faci, sa scrii pe TPU? Ia du-te tu la biblioteca, daca vrei o fata isteata, la sala de sport daca vrei o sportiva si efectiv vorbeste cu ele si atunci ai de unde selecta.

| MidnightR a răspuns:

Ma,un om rar isi admite propriile greseli si propria prostie, aia ce dracu sa spuna, daca s-a f8tut de la 11.

| Alexandrio explică:

Adevarut e ca sunt cam hidos...