Eu cred ca toti barbatii care vor trece langa tine nu vor rezista mai mult de 8 luni asa ca invata sa traiesti singura.
Daca pentru tine aceea este o relație, îți zic eu ca nu e. Cum mama naibi sa va certați de atâtea ori in 8 luni si tu sa mai ai si idei despre cum sa te impaci cu el? Pur si simplu nu are rost, nici pentru tine nici pentru el. "Combinate" cu altul si gata, macar la cartela oricum nu înțelegi relațiile si nici nu știi sa iubește si nici ce înseamnă sa iubești
Aceasta relatie nu se merita innodata, si chiar daca ai putea, se va rupe iarasi, destul de repede. Viitorul este in fata, nu in spate.
Relatia este compromisa. Chiar daca va veti impaca, va veti desparti din nou. Accepta realitatea.
Nu trebuie sa il recastigi.In primul rand nu este un premiu.Cel mai bine este sa va vedeti fiecare de drumul lui. Dupa cumdeja ti s-a spus, macar ca va impacati, cu siguranta, va fi de scurta durata.
Nu mai umbla cu miloaga. lasa-l pe el cu trecutul si cauta sa te ocupi mai mult de perfectionarea prezentului si viziuni profitabile asupra viitorului imediat. succes!
Daca nu vorbeste cu tine inseamna ca nu vrea sa mai aiba nici o treaba cu tine si e foarte suparat sfatul meu e sa treci peste si sa mergi mai departe
Greseala ta un barbat se tine langa el nu se goneste. Un barbat gonit se simte un caine caruia i-ai dat sa manance si dupa marsi picioare si scuipati, Greseala ta. Ar fi frumos sa i faci o surpriza, o scrisoare cu regrete si sa scrii tot ce simti tu pentru el, Este suparat findca iai spus vorbele alea pe viitor incearca sa nu i le mai spui, Dumnezeu iarta pe toti copii lui si le da fericire eterna si o sa iti dea si tie cu baiatu acesta doar asteapta si tinete dupa capu lui sa vada ca tu chiar il iubesti si ca nu esti ca fostele lui
Bafta fata