anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele meu este Alexandra si am 12 ani.Mie imi place de un baiat care are 14 ani dar stiu din surse sigure ca el nu ma place, nu situ cum sa il uit mai ales ca in fiecare zi ne intalnim afara...

13 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Păi cum să-i placă de o copilă de 12 ani? Bine, că nici el nu-i mai copt la minte, dar fie. Eu cred că ar trebui să laşi băieţii, mai ales ăştia mai mari ca tine şi să-ţi vezi de şcoală.

Asta dacă nu vrei ca în următorii 2-3 ani să te vezi pe la 0tv borţoasă.

| DandYgiRL18 a răspuns:

Plictisitor, frate, FACI SCOALA FOMEE, AI SI TEME! DE CE SA FACI SUPLIMENTAR? Yu, in fine, parerea mea, e ca trebuie sa cauti pe alt cineva, un baiat... Sincer, nu te poate placea pt.ca esti mai mica decat el, ok, exista cupluri care trec cu usurinta prin asta, dar chestiile de genu 11-13, 12-15/14 nu functioneaza, din cauza ca granita dintre adolescenta si copilarie este inca prea mare. Uita-te la alti baieti, sau fa o schimbare radicala. lucru greu.In fine, sper ca te-am ajutat, pentru ca din punctu meu de vedere raspunsurile de jos sunt de cocalarihappy. Bft, funda?

| MasterYoda a răspuns:

Cu pastile de alzheimer...

| Azµre a răspuns:

Mai bine ca nu te place, niciun baiat nu o sa te mai placa dupa ce ai postat intrebarea asta aici! pana la 20 de ani o sa ramai fata mare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Timpul rezolva.

| DiaVp a răspuns:

Da-l Drk.Is o gramada de baieti. Daca nu te place, nu e demn de tine.

| AlexandraDulcik a răspuns (pentru DiaVp):

Da asta imi spun toti...

| DiaVp a răspuns (pentru AlexandraDulcik):

Pai este adevarat.

| Alexutsza a răspuns:

Mulţi răspund la vrăjeală dar eu o să încerc să te ajut. Şi mie mi s-a întâmplat cât de cât acelaşi lucru, doar că între mine şi băiatul de care îmi plăcea era doar cu un an mai mare. Şi eu am aflat că nu mă palce dar. mă rog nu ştiam ce să cred. Înceracă să fi tot cu un alt băiat care iasă cu voi. Stai prin preajma lui, stai cu capul pe umărul lui etc. Aşa poate o să înceapă să îţi placă de el. Stai liniştită, febra dragostei vine şi trece. Şi mai este vreme până la o relaţie cât de cât derioasă. La sfaturi sunt destul de bună, dar ştiu că e greu să vrei să îl uit chiar dacă ai 12 ani. Eu am aproape 13 şi şi mie îmi e greu. Asta aste, toate trec, dă-le dracu.happy Sper că te-am ajutat cât de caât.

| misterios77 a răspuns:

Nu mai iesi afaralaughing

| Emmrd a răspuns:

Aww Vai cate amintiri! Hai sa iti spun eu "m-am indragostit" la 12 ani si "ma gandeam la el" si uite asa scadeam la invatatura.Lasa baietii:*Ai timp pentru ei! Am 14 ani si nu am avut un prieten.Sincer vreau!laughingPentru ca toate prietenele mele au! Dar astept baiatul si varsta potrivita.
Plus ca un baiat la 14 ani vrea o fata de 14 ani sau chiar mai mare.happy