| blackdiamant a întrebat:

Buna numele meu este alexandru si as vrea sa stiu daca mai sunt virgin daca mi-am facut laba si mi-a dat spermasi vreau sa stiu daca mai sunt virgin

16 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Daca la cei zece ani ai tai,ai preocupari atat de savante,s-ar putea sa avem in curand un nou Einstein! Esti expert in vulgaritati,dar cu scoala cum stai? Stiu parintii tai cu ce te ocupi in timpul liber? Sper ca pe curand, sa nu mai raspunda nimeni unor astfel de intrebari! Si pana la urma, ce importanta are daca tu mai esti sau nu?

| ascovit a răspuns:

DA! Inca mai esti virgin.

Virgin ramai pana la primul act sexual.

| Adorable a răspuns:

Buna!
Mai esti virgin pana in momentul cand vei face sex cu o fata! Daca te-ai masturbat nu inseamna ca nu mai esti virgin!

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Esti virgin
virginitatea ti-o pierzi la primul act sexual

| purenerve a răspuns:

Lasa-i pe toti ascultama pe mine! esti un semental nu mai esti virgin plin de experientalaughing

| 2dmv a răspuns:

Esti,pana in maduva oaselor frate! Pana nu ai contact sexual tot virginel o sa ramai tongue.

| nathalie a răspuns:

Esti

| Vulvatron a răspuns:

Si iar o sa apara TPU pe alte site-uri si o sa fim numiti idioti, prosti s.a.m.d straight face

| LittleZu a răspuns:

LOL copilu' ai auzit de cenzura?

| Kaℓi a răspuns:

Esti mai... si lasi impresia ca o sa mai fii inca mult timp laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai esti ma, pentru ca se cunoaste.

| Memphis_6272 a răspuns:

Esti virgin pana la primul act sexual stai linistit

| miseintamplalucruriciudate a răspuns:

Da mai esti.
Aaa si m-a amuzat rau de tot cum a precizat Barbiii "cand vei face sex CU O FATA".

| Sppy77 a răspuns:

Fizic nu mai esti ''psihic'' da!

| Kid_3641 a răspuns:

Da mai esti!

| Maxim_Fzdh_1979 a răspuns:

Ai avut orgasm, nu mai esti virgin, nu are importanta prin ce metoda ai ajuns la orgasm.