anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna numele meu este Alina si as avea o intrebare.am o relatie de mult timp cu un baiat Catalin ne intelegem f bine a renuntat la multe pentru. mine imi vb foarte frumos.chiar a plans pentru.mine.toata ziua suntem impreuna.ba la mine ba la el.am fost peste tot cu el.sunt o tipa draguta ma plac mai multi baieti dar mereu am impresia ca el e mai frumos ca mine.atrage f multe priviri. mi-a demonstrat ca pentru. el nu exista alta fata. el are 20 de ani eu 17mi-am inceput viata sexuala cu el si il iubesc f mult. Daca ma lasa pentru.alta fata? ce pot face sa ma iubeasca si mai multsad? ajutati-ma...sad

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Măi, măi, măi, măi. Ce le mai place unora dintre femei să se plângă de prea mult bine.
Profită de moment, trăieşte clipa! Vezi tu ce va fi mâine.
Băi sunteţi culmea. Omul se poartă frumos cu tine, nu-ţi greşeşte cu nimic dar tot tu aduci negativismul cu "dar dacă".
Faci exact ca-n povestea cu "drobul de sare".
Mai uşor cu "dar dacă" întrucât de obicei de ce ţi-e frică mai tare de aia nu scapi.
El are încredere în tine, tu de ce n-ai?!
La urma urmei s-au mai văzut despărţiri şi după 10 de ani de relaţie foarte bună.
Fii mai puţin paranoică şi mai realistă.
Iubiţi-vă mult şi frumos.

| irina20 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa lasi la o parte gandurile astea negre, nu-ti fac decat rau. Apreciaza timpul in care sunteti impreuna, si bucura-te. Daca vroia sa te paraseasca o facea pana acum. Dar te iubeste si e cu tine.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eşti paranoică. Niciun om nu e 100% sigur de ceva.Lasă prostiile si profită de timpul în care sunteţi împreună.

| adela100sweet a răspuns:

Nu are cum sa nu te mai iubeasca stai linistita