Tocami asta e. Fata de celalalte nu prezinta interesul asta, pe care-l are fata de tine. Daca nu l-ai interesa, atunci... de ce te-ar mai privi ( astfel incat tu sa percepti/observi privirile lui ). Doar nu-s niste priviri trecatoare, inocente si nevinovate, nu? Ci unele chiar persistente si insistente. ( crede-ma, o face fara sa-si dea seama)-baietii, nu stiu sa se uite finut, asa cum stiu fetele, ei se holbeazaaa!
Te evita din timiditate, el nici nu banuieste ca tu-l placi. Nu te arunca cu capul inainte, exista sanse (mici, dar sunt ) ca el sa nu te placa, si nu cred ca iti vei dori sa te aflii in postura (in care de nenumarare ori, m-am aflat eu) sa pici dintr-odata din entuziasmata in. deziluzionata.
Cel mai bine este sa. incerci sa-i intrii in gratii, incepe cu ceva minor, ii imprumuti un pix, caiet, incearca sa ai cu el o legatura, dar nu-l brusca. Nu dintr-odata "Hei, salut, hai sa te pup". O sa se dea inapoi ( oricat de mult i-ai placea) si o sa-ti zica "Tu ce ai, fata? ". Sper ca ai intele cat de cat ce-am vrut sa-ti spun.
Sper sa reusesti, Bianca.
Buna, e posibil sa te placa dar totusi...cand un baiat ii place de o fata nu sta degeaba, ci incearca sa o cucereasca si sa fie cu ea, poate ca e mai timid de fel, sau vrea sa faci tu primul pas, pai daca te priveste nu inseamna ca te place neaparat, depinde de felul cum te priveste. Daca il placi mult si vrea sa fi cu el, incearca, ca poate vei avea noroc, vb cu el si fa cumva sa afli daca simte si el ceva pentru tine, sau te vede doar ca pe o simpla colega.
Nu stiu dar atunci cand un baiat te place nu sta deoparte.
incearca sa-i arate intr-un fel ca o place, sa o cucereasca si sa fie cu ea...acum nu vreau sa zic, ca poate el nu te place, dar totusi daca zici ca, cu celelalte fete vorbeste si cu tine nu.incearca sa intri tu in vorba cu el, sa te apropii de el si sa vezi cum reactioneaza...
Stii, nu sunt sigura, dar de obicei cand un baiat te place nu sta deoparte, incearca sa faca conversatie. Dar asta nu inseamna, dar avand in vedere ca cu tine nu vorbeste si celelalte da, poti face ceva in legatura cu asta:Vorbeste tu cu el, fa glume, fa sa pari normala si cat se poate de, nu stiu cum sa ma mai exprim dar daca iti raspunde la priviri, daca vezi ca se uita mult, asta inseamna ca nu te place de obicei aia se simt rusinatin si-si intorc privirea.
Este poate timid atunci cand te vede si nu poate sa vb cu tine din cauza asta, intra tu in vb cu el.
Daca chiar iti place de tipul respectiv fa tu primul pas, vorbeste cu el, poate cine stie, si el te place.Succes!